reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

slodziutka, musisz wejść na stronę z suwaczkami, wystarczy że klikniesz na cudzy suwaczek. tam cię już stronka pokieruje :-)
ja już utworzysz suwaczek to skopiuj adres z okienka BBCCODE i wklej do podpisu. podpis jest w "ustawieniach" na górze strony, po lewej.

reklama
Edytko słyszałam, że niektóre babki mają miesiączkę w ciąży, dość często tą pierwszą. Jeśli to się powtórzy to może lepiej przejdż się do lekarza. Przyczyn krwawienia może byc bardzo dużo. Ja w pierwszej ciązy w 12 tygodniu miałam obfite krwawienie bo dzień wcześniej ginek uszkodził mi sciankę pochwy robiąc usg dopochwowe. Co się naryczałam wtedy to moje! Na szczęście wszystko się wyjaśniło.

A suwaczek? Poszukaj instrukcji na głównej stronie BB, na pewno gdzieś są. :tak: Pewnie w dziale "administracja".

Emii trzymam kciuki, żeby wszystko się udało! Bądź dobrej myśli. :-)

Ja też mam pytanko do mam z dziećmi - czy nosicie swoje dzieci? Boję się trochę podnosić mojego szkrabika, waży 12,5 kg, trochę jednak to jest. Jak myślicie?

Nathalie - jeśli chodzi o sporty to sama chciałabym być cały czas w ruchu bo dotąd zawsze mnie było pełno..a tutaj.. trzeba troszkę zmienić swoje nawyki i upodobania. Myślałam o rowerze i o basenie.. basen na 100% choć jak siostra była w ciąży to chodziłyśmy na basen razem i oczywiście jakby mogło być inaczej przypelętała się do niej infekcja i już po basenie... ufff te nasze "czyste" baseny!!:crazy: Ale my na to nic poradzić nie możemy.. ale ja też mimo to będę starała się masować brzuszek i pływać ;-) Tak jak mówisz kochana, jesli sie powtórzy to plamienie napewno zwlekać nie będę bo to nie ma sensu, ale naprawdę jak narazie chcę jeszcze z "szaleńswtem" lekarzy poczekać. Ale jak będzie trzeba..pójdę..

elwis_m - dziękuje za instrukcję, właśnie o ten kod mi chodziło nie wiedziałam gdzie go wkleić i który bo były aż trzy...a ja - jak jest trochę techniki to się gubię:zawstydzona/y: Dziękuję będe zaraz testować :)

Buziaki i miłego dnia dla wszystkich nas

elwis_m - udało się udało... jeszcze poeksperymentuje sobie, jak będzie mi się chciało :tak: bo z chceniem u mnie bywa różnie ;-) i może wkleje jeszcze jakiś.. może zmienię ten... chciałam tylko zobaczyć czy się uda :) Wielkie dzięki

Hej dziewczyny, zrobiło się tu aktywniej. Ja też się już nie schizuje. Jest wszystko ok, nie mam żadnego plamienia, ani strasznych bóli i staram się zachować spokój. Piersi bolą mnie dużo mniej, no i to mnie w zasadzie lekko martwi. Zrobiłam wczoraj pod pretekstem ciekawości wywiad rodzinny i dowiedziałam się że moja mama jednak poroniła ciąże w 4 miesiącu, między moją siostrą a mną. No i wiecie co, gdyby nie to nieszczęście ja bym się nie urodziła:)We wszystkim jest jakiś plan, albo może to ja miałam się urodzić, ale mama musiała stracić ciąże, żebym urodziła się później, bo ktoś miał inny plan. Oj dobra dość filozofowania.
Dziewczyny co nazywamy plamieniem? Czy śluz zabarwiony na żółty, ciemno żółty jest plamieniem, czy raczej chodzi o krew

reklama
Hej,przybywam z oficjalnymi gratulacjami dla przyszłej mamusi,szanownej pani Elwis:tak::tak::tak: I widzę "aniołkowa" koleżanka Słodziutka też zafasolkowana (trzymam kciuki specjalnie;-)).Pozostałym ciężarówkom również dużo zdrówka,radości z odmiennego stanu i jak najmniej trosk:tak::tak::tak:
Pozdrawiam-troszkę kipiąca z zazdrości;-):-p:-D

Ostatnia edycja:
Do góry