reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Witam, 16 listopada 2008 urodziłam chłopczyka Bartoszka. W szpitalu dostałam Niebieskie pudełeczko Skarb malucha oraz te drugie, którego nazwy nie pamiętam :(

Mam pytanie do mam. W pudełeczku znajdowała się ulotka Instytutu Pampers. Taka zielona książeczka, w której był jeden pampers i kilka chusteczek. Mam prośbę do mam, które posiadają taką książeczkę, czy by mogły zobaczyć czy nie mają w niej wierszyków dotyczących kąpieli, na dobranoc. Wiem, że w niej były, ale ja swoją ulotkę zapodziałam i nie mogę sobie przypomnieć treści tych wierszyków. Byłabym bardzo wdzięczna za napisanie treści tych rymowanek. Proszę, poszukajcie!

GG: 2862607

reklama
Ja po tym porodzie SN od razu chodziłam. Krocze bolało z 2 dni, ale dało się wytrzymać. W domu już normalnie siadałam, nie mam ani jednego hemoroida. Za to pierwszym porodzie było koszmarnie, krocze z tydzień bolało, rana się babrała a ja nic siły nie miałam.
Aga, dobrze że lepiej:-)
Nathalie, Fionka pięknie śpi:-)

Witajcie mamusie:-):-):-)Ale mi się gembulka cieszy:-):-):-)chyba tak mi pozostało po gazie hihi... jestem taka szczęśliwa Maksymek jest taki śliczny i taki słodki i tak pięknie pachnie i ..... moge pisać i pisać :-) dzisiaj w nocy był tylko cycunio-ale smoczek ciągnie pięknie, tylko towaru nie ma, hihi.. damy rade, mam trzy szwy -troche ciągną , ale dam rade!!! poród był zupełnie inny niż się spodziewałam , troche opowiadania , ale to innym razem .. trzymajcie się mamusie, będę częściej podczytywać niż pisać bo jestem jeszcze słaba i mężczyzna co chwila woła hihi.. pozdrawiam Was wszystkie :-)

Czesc mamuski. Nas znowu chwile nie było, ale troche sie nie wyrabiałam. Wszystkim świeżo rozdwojonym serdecznie gratuluje a oczekujacym zycze szybkich porodów :)). Ja dzis złozyłam w koncu indeks, czyli semestr zamknięty :-) Co prawda juz sie musze na biezaco uczyc na kolokwia ale to to juz pikus ;-). Dni strasznie szybko nam mijaja. Dzis B skonczyl 6 tygodni :sorry:. Rosnie pieknie i juz robi sie z niego klocek :-D. Ogolnie jest nawet grzeczny, ale czasami zdarzaja sie gorsze dni. Coraz lepiej sie poznajemy i czasami nawet udaje mi sie odgadnac o co mu chodzi ;-). Ja tez juz raczej doszlam do siebie, jednak po porodzie zostal mi hemoroid co powoduje dyskomfort okrutny :no:. Ale fizycznie jest bardzo dobrze :). Jak sie uda to moze jeszcze sie na deske w tym roku załapię :-D o ile snieg do przyszlego tygodnia nie zniknie :). Dzieki temu ze chodze na uczelnie to zachowuje jakas rownowage bo mimo ze jest ciezko, to mam jakas namiastke zycia przed Bartusiem i nie siedze ciagle w domu, a dwa dni w tygodni z wnuczkiem opiekuje sie babcia :)

hooba GRATULACJE ZDANIA SESJI!!! :D

Mi został jeden egzamin i tez bede juz po :)

Ja po CC czułam sie rewelacyjnie. Po 10 h kazali mi wstać, trochę bolało, ale tylko 2 dni. Kolejne dziecko bede rodzic przez CC tylko przy znieczuleniu ogólnym :)

a ja też mam pytanie: adres jakiej strony jest na banderolce zamykającej niebieskie pudełko? Za szybko się go pozbylam...a co do ulotki to niestety też nic o tym nie wiem...

Dzięki dziewczyny za rady:tak: Czekam do poniedziałku, w poniedziałek przyjdzie położna i zapytam czy to normalne, a w razie co pójdę do ginki bo akurat w poniedziałek po południu przyjmuje.

reklama
ja też sprawdzałam.:tak:I tak jak pisze pbg na pudełku jest podana tylko ta sronka:tak:. Na banderolce jest podany kod paczki ( zestawu) i data kiedy wręczyć ( do kiedy) , tj. data terminu ważności.
Wierszyków w książeczce pampersa nie ma.:no:

Do góry