reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Dziewczyny tak sobie myślę, że chyba możemy pozostać na lutówkach, nawet jesli w marcu urodzą się nasze Maluchy :biggrin2:

reklama
Dzień dobry!!!! Taki piękny zapowiada się dzień, słoneczko i cieplutko. A ja siedze w domku sama bez R.. tylko z moimi djabełkammi. Alez mam dzisiaj doła., tak sobie myśle że mały musi się dzisiaj urodzić choćby dla tego ze dzisiaj sobota, a moich chłopców urodziłam w soboty... tak by było fajnie.. no i ostatni dzień lutego :-:)-:)-(

Antar chyba można dostać w aptece.:tak:

A mojego małżona dopadło przeziębienie. :-(Gorączka, ból gardła... I tak się dzielnie chłopowina trzymał przez te mrozy.:sorry2:

Zastanawiam się czy nie wyjść dziś z maluszkiem na spacerek.:dry:

-j- ja za Twoją radę wychodzę na spacerek zaraz będziemy się zbierać:tak::tak:

antar to prawda lepiej wyjść na chwilkę bez dziecka i wrócić pełnemu energii niż męczyć siebie i rodzinę

Ja wczoraj też miałam wychodnę byłam na drodze krzyzowej a chłopaki dzielnie dali sobie radę;-):tak::tak:

Rany dziewczyny tego mi było trzeba SPACERU!!!!!!!!!!!!! cyprianek na spacerku grzeczny jak aniołek śpi sobie smacznie zasnął jak tylko wózek ruszył teraz wróciliśmy do domku rozebrałam go i nadal spi a ja robię obiadek dla chłopaków.

Wczoraj zaserwowałam sobie ryż z warzywami--pychota a dzisiaj będzie potrawka z królika z warzywkami

Rany dziewczyny tego mi było trzeba SPACERU!!!!!!!!!!!!! cyprianek na spacerku grzeczny jak aniołek śpi sobie smacznie zasnął jak tylko wózek ruszył teraz wróciliśmy do domku rozebrałam go i nadal spi a ja robię obiadek dla chłopaków.

Wczoraj zaserwowałam sobie ryż z warzywami--pychota a dzisiaj będzie potrawka z królika z warzywkami

Jezyk jakie jesz warzywka? :-)
Ja tez się nie mogę doczekać spacerków ..ale teściowie u mnie będą dopiero 7-dmego z wózkiem ....:sorry2:...w środę mała skończy dopiero dwa tygodnie ..to w niedzielę za tydzień wyruszam na spacer :-D:-D:-D

reklama
to były takie mrozonki ale był tam kalafior marchewka brukselka zielona fasolka trochę pory oczywiście wszystko w rozsądnych ilościach ale kalafiorem to myślałam że się zapcham tak mi smakował:-):-)

Do góry