reklama
maran-atha
Fanka BB :)
a ja dalej 2w 1
ewciapoli13
Wdrożona(y)
Witam,
U nas dni szybko lecą...wczoraj mały skończył 3 tygodnie i odpadł nam pępuszek
Dzisiejszy dzień to koszmar, malutki od rana krzyczy z bólu brzuszka i co chwilkę bączki puszcza, usypia i znów krzyk...tylko cycuś pomaga
Ale za to noc była super więc miałam siły...spał ponad 5 godzin
Mam pilne pytanie do dziewczyn mieszkających w UK:
Poszukuję polskiego lekarza ginekologa z okolic manchester lub liverpoolu. Bardzo proszę o poradę. Przyjaciółka jest w ciąży i szuka kogoś zaufanego
U nas dni szybko lecą...wczoraj mały skończył 3 tygodnie i odpadł nam pępuszek
Dzisiejszy dzień to koszmar, malutki od rana krzyczy z bólu brzuszka i co chwilkę bączki puszcza, usypia i znów krzyk...tylko cycuś pomaga
Ale za to noc była super więc miałam siły...spał ponad 5 godzin
Mam pilne pytanie do dziewczyn mieszkających w UK:
Poszukuję polskiego lekarza ginekologa z okolic manchester lub liverpoolu. Bardzo proszę o poradę. Przyjaciółka jest w ciąży i szuka kogoś zaufanego
czarnamegi
Zaciekawiona BB
ewciapoli13 Moj Oli dokladnie ma to samo spi nagle sie zrywa z bolu brzuszka zaczna plakac i tak w kolko.Ale od 2 dni podaje mu Sab Simplex i jest duzo duzo lepiej spokojniejszy jeszcze sie co prawada zrywa z bolu brzuszka ale o wiele rzadziej.Ale za to sie prezy i cisnie strasznie ale polozna mowila ze dzieci tak maja
ewciapoli13
Wdrożona(y)
A ten lek kupię bez recepty??
Aż się serce kraje jak mały tak krzyczy a człowiek jest bezradny....a tak przestrzegam diety...
Dziękuję za radę megi
Aż się serce kraje jak mały tak krzyczy a człowiek jest bezradny....a tak przestrzegam diety...
Dziękuję za radę megi
Nathalie
Fan(ka)
Ewciapoli ja niestety nie znam nikogo, ale już rzuciłam ptanie kolezankom na gg, moze kogos znają. Zapytaj tez może w watku Mamy z UK Mamy z UK - Forum BabyBoom
ewciapoli13
Wdrożona(y)
bardzo Ci dziękuję!!Ewciapoli ja niestety nie znam nikogo, ale już rzuciłam ptanie kolezankom na gg, moze kogos znają. Zapytaj tez może w watku Mamy z UK Mamy z UK - Forum BabyBoom
czarnamegi
Zaciekawiona BB
Ten lek kupisz na allegro bo go niema w Polsce ale wiem ze sa jego odpowiedniki tylko niewiem czy tak skuteczne rozne sa opinie 

justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Może to zainteresuje którąś z Was "Art Studio" J.S. Orzeszko, Studio Fotografii Artystycznej | Zielona góra | Krosno Odrzańskie
reklama