reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

tak!!! Was to tylko zostawić na pół dnia!!;-):-) nastukają tak, że nadrobić nie mogę, co niektóre urodzą,jak wkurzona na Męża Nathalii, ;-)- może to jakiś sposób na szybki i krótki poród??:-D:tak: ciekawam, jak reszta?? -j-, pbg, asus- wiadomo coś??

wróciłam po dozorach średnio zadowolona, niewielu w domu zastalam, trza by z raz jeszcze pojechać, a ja nie wiem, czy mi się uda jeszcze przed godziną zero...:angry:

ale zakupki ciut rozjaśniiły mi humor -w biedronce za 17 zeta kupiliśmy taki nieduży fajowski kosz na bieliznę -tylko dla Hanki :-) i trzy paczki chrupek orzechowych dla mnie!! wlaśnie pałaszuje :-D:-D:-D

a jeśli chodzi o sny to jakoś tydzień temu mialam taki jeden wyraźny: ze mi Hanka się wierci i wierci i powoli wychodzi głową do góry miedzy piersiami - rozciąga skórę tak mocno, że zaczynam przez nią widzieć jej twarz, a potem przebija się i... ziuuuu do cycka, bo jest głodna:-D:-D:-D tędy poowinno się dzieci rodzić, a nie tak z d..py strony:zawstydzona/y:;-)

idę brzucho smarować i do wyra... buziole:*

reklama
a jeśli chodzi o sny to jakoś tydzień temu mialam taki jeden wyraźny: ze mi Hanka się wierci i wierci i powoli wychodzi głową do góry miedzy piersiami - rozciąga skórę tak mocno, że zaczynam przez nią widzieć jej twarz, a potem przebija się i... ziuuuu do cycka, bo jest głodna:-D:-D:-D tędy poowinno się dzieci rodzić, a nie tak z d..py strony:zawstydzona/y:;-)

Martussa no to się uśmiałam przed pójściem spać;-):-D

Chyba za rzadko czytam co piszecie, bo zawsze musze tyyyyyyyyllleee nadrabiać, że jak kończe to juz zachciewa mi się spać i właściwie już nie wiem sama co chciałam napisać :baffled: a znowu w dzień to jakoś tak mi zlatuje ten czas, że nawet nie wiem kiedy. Najgorsze to chyba to że zlatuje na niczym, bo na nic nie mam siły ani ochoty...

A z tą laktacją to nie jest tak, że jak dzidziuś ssie pierś to ona się jakby przystosowuje do jego potrzeb??no bo niby im więcej się odciąga to tym więcej jest tego pokarmu, czy jakos tak :confused: no ale ta jak pisałyście, najlepiej do poradni laktacyjnej.

Odkryłam ostatnio, że jestem jakąś wyrodną matką chyba, bo zamiast sie cieszyć, że dzidzia już niedługo się urodzi, to patrze w sufit, płacze nieszczęśliwa, a w dodatku upodobałam sobie robienie dziwnych min do mojego męża, jedna z nich to: "bez noża nie podchodź.." ale się kurde nic nie boi :-p stwierdził, że uczy się cierpliwości. Chyba hormony zaczęły mi szaleć, albo popadam w jakąś panikę

Izabelkia oj hormony, zdecydowanie.

Pbg, Asus, J ma ktos wiesci?

Aga, Mamaflavii???

Martussa
sen pierwsz klasa. Mi tam dzisiaj Bartek wychodzil spod pepka, ale nogami :D ;D i te nogi przez skore macalam ;D :D obudzilam sie przerazona i nie wiedzialam czy juz rodze czy jeszcze nie :)

A tak swoja droga to moglyby sie chlopaki troche ruszyc.

Ostatnia edycja:
uff nareszcie nadrobiłam zaległości .Wstałam o 6. Moich 3 panów wysłałam do pracy i do szkoły i siadłam przed kompem .PT,sob i nd zawsze zarezerwowane są dla chłopców nie ma mowy żebym miała ja dostęp ,ale za to od pn do popołudnia jest komp mój. Ok nadrobiłam zaległości tyle się wydażyło aż mnie 4 litery rozbolały:no::zawstydzona/y:
antar ja też miałam podobne problemy położna mi doradziła żebym do karmienia kładła się z synkiem przy piersi żeby i mi i jemu było wygodnie i tak długo z nim leżeć aż już nie będzie chciał .Jest to troszkę męcząca ale warto się poświęcić . Ssałcyca do 3 lat. powodzenia:happy::happy:

Ponoć chłopaka można przenosić dwa tygodnie więc może coś w tym jest;-):-)

A w ogóle to witam. Mnie brzuch pobolewa od wczoraj i cały czas te ogromne ilości śluzu ale poza tym cisza więc chyba sobie też jeszcze poczekam.

A w ogóle to chciałam się pożalić że jakiś pech tu na forum bo nam wczoraj telewizor padł, tylko że będziemy musieli raczej wziąć nowy bo to kineskop i nie bardzo się opłaca naprawiać:wściekła/y:

reklama
Do góry