reklama
zapmarta
Karolkowa mama
Nathalie też już wzięło ??? was zostawić na chwilkę to połapać się nie można.
Ale tak trzymać dziewczynki !!!
Kamylka
Entuzjast(k)a
Moim zdaniem powinnaś odstawić na jakiś czas laktator, a przystawiać Zosię jak najczęściej, na każde jej żądanieJest jeszcze na tyle Malutka, że je małymi porcjami, ale często. :-)
Tez prawda

Ja to chyba sobie ten komputer do tyłka przylepie żeby mieć Was ciągle pod kontrolą. Znika człowiek na pare godzin i już nowy dzidziuś 
A swoją drogą Darek ciągle gada że urodze 3 lutego. Chyba to wzięłam do siebie i jakoś tak jestem przekonana że tak będzie :/ Zobaczymy.
A swoją drogą Darek ciągle gada że urodze 3 lutego. Chyba to wzięłam do siebie i jakoś tak jestem przekonana że tak będzie :/ Zobaczymy.
Ja się boję że coś nie tak. przystawiam Zosię co chwilę bo jest głodna i płacze i jeszcze odciągam laktatorem. I jak odciągam to widze że tego pokarmu jest strasznie mało, kilka razy poleci i koniec, nic więcej. A Zosia ssie i ssie i pewnie tez nic nie wysysa. Czy to da rade jeszcze się unormować? Przecież nie mogę głodzić dziecka. I to że mam zamało pokarmu to nie jest subiektywne odczucie tylko zaobserwowane i odczute przez dzidziusia. To tez jest normalne? No i piersi mam miękkie i wielkości jak sprzed ciąży, bo w nich nic nie ma. Już nie wiem co się dzieje, na razie mój cyc służy za smoczek![]()
jeszcze kup sobie herbatkę na laktację

paulusia2209
Fanka BB :)
Nathalie też już wzięło ??? was zostawić na chwilkę to połapać się nie można.

lajfik
Kuba i Kaja;*
Ja to chyba sobie ten komputer do tyłka przylepie żeby mieć Was ciągle pod kontrolą. Znika człowiek na pare godzin i już nowy dzidziuś

No brawo :-) Karuzela zaczęła się kręcić 

Nathalie, pbg trzymam ogromniaste kciuki.
Antar ja też jeszcze nie mam pojęcia jak to jest z laktacją, ale też bym Ci radziła poszukać poradni laktacyjnej.
A my dziś umówiliśmy się ze znajomymi na spacer, żeby wybiegać psy. Pojechaliśmy w fajne miejsce, ale troszkę po wertepach, więc mnie wytrzęsło odrobinkę. Potem pochodziliśmy z pół godzinki po lesie. Następnie pojechaliśmy do moich rodziców na obiad i mecz, no i tam zaczęły mi się kłucia w szyjkę. Brzuch mocno ciągnie, krzyż boli, Weroniczka mocno się wierci i ciągle mam ciśnienie ma mocz. Dodatkowo brzuch boli miesiączkowo. Teraz leżę już w łóżeczku i czekam czy sytuacja mocniej się rozwinie

Nathalie, pbg trzymam ogromniaste kciuki.
Antar ja też jeszcze nie mam pojęcia jak to jest z laktacją, ale też bym Ci radziła poszukać poradni laktacyjnej.
A my dziś umówiliśmy się ze znajomymi na spacer, żeby wybiegać psy. Pojechaliśmy w fajne miejsce, ale troszkę po wertepach, więc mnie wytrzęsło odrobinkę. Potem pochodziliśmy z pół godzinki po lesie. Następnie pojechaliśmy do moich rodziców na obiad i mecz, no i tam zaczęły mi się kłucia w szyjkę. Brzuch mocno ciągnie, krzyż boli, Weroniczka mocno się wierci i ciągle mam ciśnienie ma mocz. Dodatkowo brzuch boli miesiączkowo. Teraz leżę już w łóżeczku i czekam czy sytuacja mocniej się rozwinie

reklama
Sylwijka1981
Aktywna w BB
Wszystkim lutówką życzę szybkich porodów! Jeszcze 2 lata temu sama byłam lutówką 2007 ale ten czas leci
Zdrowych maluszków. Wszystkim rozdwojonym gratuluję