reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

lajfik czytalam wczoraj artykul na temat objawow zblizajacego sie porodu i wyczytalam ze takze przed samym porodem zwieksza sie apetyt poniewaz organizm zbiera zapasy i sily na porod :tak: tak wiec moze juz niedlygo sie rozpakujesz???:sorry2:czego zycze Ci z calego serca

Ewelinka trzymam kciuki aby to nie bylo zatrucie ciazowe i aby wszystko bylo OK:blink:

a juz dzisiaj skonczylam juz prasowanie... ajjjj jak ja uwielbiam prasowac szczegolnie rzeczy dzidziusia i jeszcze Zuzi... takie malutkie kolorowe fajniutkie....:-p:tak::tak::tak: wiec jezeli ktos ma dosyc prasowania to mozecie mi przesylac to poprasuje :tak:

reklama
lajfik czytalam wczoraj artykul na temat objawow zblizajacego sie porodu i wyczytalam ze takze przed samym porodem zwieksza sie apetyt poniewaz organizm zbiera zapasy i sily na porod :tak: tak wiec moze juz niedlygo sie rozpakujesz???:sorry2:czego zycze Ci z calego serca

:tak:

heheh ja chce jeszcze pośmigać ..co najmniej tydzień ...a i do tego mam takie skurczyki które przechodzą u góry ud :dry: jakby mnie ktoś pieścił ...prądem :-p;-)
No właśnie musze się najeść bigosu i fasolki po bretońsku ....pewnie jeszcze coś tam wymyślę ...mama jest to będzie gotować córeczce :-p:-D:-D:-D

lajfik jakby co powołam sie na Ciebie:-D a tak serio to denerwuję sie i to strasznie..mam nadzieje, że to fałszywy alarm:-(

Na pewno podadzą Ci jakieś kroplóweczki ...coś na obniżenie ciśnienia i maluszek będzie pod okiem lekarza ...a to najważniejsze ...!!!;-)
Będzie oki doki zobaczysz :-D:-D:-D

Aga no rzeczywiście według Twojego suwaczka to Ty już powinnaś być prawie na porodówce ;) ale jak wiadomo to Maluszek zdecyduje ostatecznie kiedy chce wyjść i pokazać się światu :)
Prawie robi wielką różnicę :-D:-D:-D. Ja to bym już chętnie była tam, ale Intruz ma to w pupie, no ale ma jeszcze czas do poniedziałku. A jeśli wierzyć USG z 20tygodnia to ma termin na czwartek.

Ewelinka a jak z moczem?? Masz białko w moczu??

reklama
Prawie robi wielką różnicę :-D:-D:-D. Ja to bym już chętnie była tam, ale Intruz ma to w pupie, no ale ma jeszcze czas do poniedziałku. A jeśli wierzyć USG z 20tygodnia to ma termin na czwartek.

Ewelinka a jak z moczem?? Masz białko w moczu??

5% kobiet rodzi w swoim wyznaczonym dniu terminu ..więc się nie przejmujcie kobitki ;-);-);-)... ja miałam 4 dni szybciej

Do góry