reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

podanie penisa o podwyżkę.

Ja penis zwracam sie z prośbą o podwyżkę z
następujących powodów:
1.wykonuje pracę fizyczną.
2.pracuje na głębokosciach.
3.pracuje głową.
4.nie mam wolnych weekendów i świąt.
5.pracuje w wilgotnym pomieszczeniu.
6.nie mam płacone za nadgodziny i nocki.
7.pracuje w pomieszczeniu bez światła i wentylacji.
8.pracuje w wyskoich temperaturach.
9jestem narazony na choroby zakaźne.
Proszę o pozytywnw rozpatrzenie mojej prośby.

Odpowiedz z działu kadr

drogi penisie z przykroscią odrzucamy twoje podanie ponieważ:
1.nie zawsze pracujesz w ubraniu ochronnym.
2.gdzie jesteś tam brudzisz.
3.wychodzisz i wchodzisz do pracy kiedy chcesz.
4.nie pracujesz w systemie ośmiogodzinnym.
5.a po pracy wynosisz ze sobą dwa podejrzane worki

:-d:-d:-d:-d:-d:-d

reklama
aga - no to napędziłaś stracha:-D
w końcu w kolejce oczekujących jesteś już blisko ...

Larkaa już się wyjaśniło, że lepiej się czujesz !!! sprzedałaś mi to cholerstwo i dziś ja się męczę i latam do kibelka co chwilkę , ładnie to tak ???

No aga !! Nie pozwalaj se tak! :p
Habcia - nie dziwię się, że jesteś zła, ale mogłabyś do nas wrócić! Też by mi było przykro, ale to nie znaczy, że zerwałabym kontakt z BB.

Teraz jak któraś z nas nie odzywa się cały dzień to wszystkie myślą, że pojechała na IP.
Śmiesznie będzie za miesiąc jak już wszystkie będziemy mieć dzidzie przy sobie. Nasze forum opustoszeje. Na pewno będziemy tu zaglądać, ale myślę, że dużo rzadziej niż teraz.

no właśnie habcia więcej dystansu do siebie i wracaj to do nas, bo brakuje Twoich postów, a poza tym gadanie gadaniem a ja np. bardzo Cię lubię i mimo że nie zgadzam się z Tobą i twoimi postami to cie lubię.

Któraś miała tel do habci niech skrobnie do niej smska

A ja myślę dziewczyny że będziemy tu zaglądać codziennie bo po prostu jesteśmy już od siebie uzależnione i chociaz na chwilkę ale każda z nas wpadnie pomarudzić i pochwalić się czymś:-)

Hej ...laseczki :-D

Byłam dziś w szpitalu ...jest wszystko oki doki ... żelazo wery gud :-D...cisnienie i tętno maluszka też spoko... ja od 36 tyg. śmigam co tydzień raz do GP a raz do szpitala ...następna wizyta w szpitalu za 2 tyg. powiedzieli że zrobią kolejne USG :szok::szok: Łałłłłł jestem w szoku to będzie 3-cie tutaj ;-)...no i posprawdzaja wszystko czy jest okej:-D
Przy okazji odwiedziłam moja znajoma która miala CC dwa dni temu ....maluch uroczy :tak:...założyli jej takie śmieszne rajty obciskające aż po same uda ...:szok::szok: :confused:...tak robią tu po CC... chyba chodzi o dobre krążenie ... Fajnie to wszystko tu wyglada ...sa łóżka ..każde ma swoją kotarę ..sa dwie łazienki z prysznicami i nawet jest bidet ...naprawde komfortowo :tak::-)... pielęgniarki śmigają ..pomagają ... a maluch leży sobie z przypiętym GP-esem do nogi :-D:-D:-D... takie maja zabezpieczenia ..... ochrzanili mnie że brałam dziecko na ręcę ... bo podłoga jest sliska i musiałam go włożyc do specjalnego pojemniczka ...który się nawet buja :-D:-D:-D... No pozwiedzałam sobie i widze jak to wszystko wygląda :tak:... aaaa i tu puszczaja po 5 dniach ..po CC a po SN dwie doby :tak:

O 22:25 przylatuje moja mamuśka Huuurararara:-D:-D:-D

No właśnie Habciu wracaj!!!!!!!!!!
-j-, no to już za chwilę też będziesz rozpakowana, ale ten czas szybko leci. Asus już na cc pojechała??? pogubiłam się już w tym wszystkim.
Zapmarta, szybkiego powrotu do zdrowia

witam

ja dziś nie zaglądałam, bo od rana coś...
dziś byłam na zdjęciu szwów, poza tym Gabinka została zbadana i u niej wszystko cudnie :-). przez 6 dni nabrała 300 gram :-), ważyła dziś 2880 :-). Poza tym byliśmy w USC ją zapisać i mam już akt urodzenia :-). po pesel do urzędu dopiero za miesiąc mamy pójść, coś długo...

poza tym dobrze, jedna nocka lepsza, druga gorsza, ale ogólnie super. Gabinka dużo śpi i mało płacze. gorzej z Kubą, bo mamy niezłą jazdę z nim. nerwus koszmarny z niego :-( :-( :-(, czasami brakuje mi cierpliwości i leczę do 10. ech życie...
Małej się łuszczy skóra na całym ciele, ale to normalny objaw, nie bądźcie przerażone :-)))

no i czekam, która z Was jako następna się rozdwoi!! coś ucichło na naszym lutym :-). bierzcie się za rodzenie babeczki!!!!!!!

golimku-dziękuję za ciepłe słowa. Mam nadzieję, że będzie krócej niż u Larki.

elwisku zgadzam się z Tobą w 100 % jak się nie zaczną rozdwajać, to ja już na pewno się w lutym nie wyrobię.

Hallo !!! dziewczyny z pierwszej dziesiątki - na porodówki !!!

reklama
Antar strasznie mi przykro, że musiałaś zostawić samą Zosieńkę w szpitalu. Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji i mam nadzieję, że u nas nie ma takich praktyk.

A my dziś byłyśmy na KTG. Wszystko jest ok - leżenie i leki spełniają swoje zadanie. Skurcze ocenione na 1, tętno niuni 145, ruchów na godzinę 75. Bardzo szalała podczas badania, ale zawsze tak jest, gdy leżę na wznak. Nagrałam nawet bicie serduszka na telefon. Tak więc na razie mała stosuje się do założonego planu - rodzimy w lutym ;-)

Wiecie, tyle miałam dziś do nadrobienia, że już się pogubiłam i nie wiem co odpisywać :baffled:

Do góry