reklama
emkamek dzieciaki?Mimo brania przez 7 dni antybiotyku jest znaczna poprawa
, ale nadal zdarza im się zakasłać
. Do podleczenia dostali syropek- ambrosol. A w przychodni.... tłumy.
Wolfia

Sądzicie, że Aga tak po cichaczu się wymknęła?
Eeee to do niej nie podobne.

Wolfia

Sądzicie, że Aga tak po cichaczu się wymknęła?

aga221122
mama Jurandzika :))
jestem jestem

. Ale to milutkie :-):-):-):-). Dziękuje za zainteresowanie. Nie rodzę, a jak zacznę będziecie wiedzieć. Zabiorę laptoka na porodówkę i będę pisać na bieżąco

.
Wyszłam dziś z domu, to sobie pozwoliłam, pojechałam z rana do doktora, a później do siostry. Ale prowadzenie auta to już nie dla mnie. Ciężko jak cholera.

Wyszłam dziś z domu, to sobie pozwoliłam, pojechałam z rana do doktora, a później do siostry. Ale prowadzenie auta to już nie dla mnie. Ciężko jak cholera.
golimek kacperek ja na razie bardzo zadowolony z rodzeństwa ale zobaczymy jak to będzie jak braciszek stanie się realny a nie tylko brzuszkowy:-)
Też się często zastanawiam co tam u Milenki i czemu do nas nie pisze szkoda że nie zdążyła podac numeru telefonu. A habcia chyba się trochę pogniewała ale mam nadzieję że szybciutko jej przejdzie i jeśli nas podczytuje to niech się odezwie.
aga no właśnie ty tak nie znikaj, co to za samowolka zapowiadaj się że cię nie będzie;-):-)
Też się często zastanawiam co tam u Milenki i czemu do nas nie pisze szkoda że nie zdążyła podac numeru telefonu. A habcia chyba się trochę pogniewała ale mam nadzieję że szybciutko jej przejdzie i jeśli nas podczytuje to niech się odezwie.
aga no właśnie ty tak nie znikaj, co to za samowolka zapowiadaj się że cię nie będzie;-):-)
larkaa
Fanka BB :)
ogólnie to uważam, że Aga przegięła pałę
i ja jako Sędzia zarządzam karę w postaci dozoru kuratora w miejscu zamieszkania, w swoim pokoju przy komputerze 3 razy dziennie.
Kuratorem zostaje....
Martussa

W razie sprzeciwu można się odwołać do Prezesa tego grajdołu - Meguska

i ja jako Sędzia zarządzam karę w postaci dozoru kuratora w miejscu zamieszkania, w swoim pokoju przy komputerze 3 razy dziennie.
Kuratorem zostaje....
Martussa
W razie sprzeciwu można się odwołać do Prezesa tego grajdołu - Meguska
Ostatnia edycja:
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Larkaa- polecenie służbowe przyjęte!;-)
Aga- bo Ty jakoś już niebawem ten termin masz, nie?? i sama tak w miasto?? a torbę to przynajmniej masz już w bagażniku??
(bo my od wczoraj
tak!)
Aga- bo Ty jakoś już niebawem ten termin masz, nie?? i sama tak w miasto?? a torbę to przynajmniej masz już w bagażniku??
(bo my od wczoraj

Wolfia 

Aga, powinnać się co godzinę meldować na forum:-) Chociaż ja bym nie wpadła na to, że możesz rodzić to Larka podniosła alarm.
-j- do porodu dzieciaki będą zdrowe jak ryba i będą mogły pomagać mamusi jak ze szpitala wróci. Masz wyznaczony termin cc, kiedyś pisałaś o 2 lutym.
Jezyku, pewnie Kacperek będzie z dumą opowiadać kolegom w przedszkolu o braciszku.
Elwis, haloooo, co u Was??? Jak będziesz miała chwilkę to napisz.

Aga, powinnać się co godzinę meldować na forum:-) Chociaż ja bym nie wpadła na to, że możesz rodzić to Larka podniosła alarm.
-j- do porodu dzieciaki będą zdrowe jak ryba i będą mogły pomagać mamusi jak ze szpitala wróci. Masz wyznaczony termin cc, kiedyś pisałaś o 2 lutym.
Jezyku, pewnie Kacperek będzie z dumą opowiadać kolegom w przedszkolu o braciszku.
Elwis, haloooo, co u Was??? Jak będziesz miała chwilkę to napisz.
aga221122
mama Jurandzika :))
larkaa 

w piątek znów mam iść do doktorka, więc nie dam rady 3 razy dziennie.
Martussa82 torba w bagażniku

na to nie wpadłam, nie wsadzę bo na pewno w razie co zdążę o domu po nią.
Juz się nie wypuszczę bez zapowiedzi. To już dziś was informuję, że w piątek znów może mnie nie być, bo idę znów do doktora

. Mam na 12:40 więc rano mogę być, ale to się okaże.

Martussa82 torba w bagażniku

Juz się nie wypuszczę bez zapowiedzi. To już dziś was informuję, że w piątek znów może mnie nie być, bo idę znów do doktora

reklama
golimek

, no tak jakoś na 2.02 się szykuję ( poniedziałek). Z tym , że z moich wyliczeń wynika , że szpital w którym chcę rodzić ma dyżur 3.02.
To chyba jednak wstrzymam się z tym poniedziałkiem.No chyba, że ginka już w czwartek ( ten) bedzie mi kazała jechać.
Asus chyba dziś pojechała.
A habcia usunęła avart.
Aga no to opowiadaj jak po wizycie.Intruz wychodzi czy jeszcze posiedzi?:-)

Asus chyba dziś pojechała.
A habcia usunęła avart.

Aga no to opowiadaj jak po wizycie.Intruz wychodzi czy jeszcze posiedzi?:-)