reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
emkamek dzieciaki?Mimo brania przez 7 dni antybiotyku jest znaczna poprawa:tak:, ale nadal zdarza im się zakasłać:crazy:. Do podleczenia dostali syropek- ambrosol. A w przychodni.... tłumy.:baffled:

Wolfia :-D:-D:-D

Sądzicie, że Aga tak po cichaczu się wymknęła?:confused:Eeee to do niej nie podobne.:dry:

jestem jestem:-D:-D:-D:-D. Ale to milutkie :-):-):-):-). Dziękuje za zainteresowanie. Nie rodzę, a jak zacznę będziecie wiedzieć. Zabiorę laptoka na porodówkę i będę pisać na bieżąco:-D:-D:-D:-D.
Wyszłam dziś z domu, to sobie pozwoliłam, pojechałam z rana do doktora, a później do siostry. Ale prowadzenie auta to już nie dla mnie. Ciężko jak cholera.

golimek kacperek ja na razie bardzo zadowolony z rodzeństwa ale zobaczymy jak to będzie jak braciszek stanie się realny a nie tylko brzuszkowy:-)

Też się często zastanawiam co tam u Milenki i czemu do nas nie pisze szkoda że nie zdążyła podac numeru telefonu. A habcia chyba się trochę pogniewała ale mam nadzieję że szybciutko jej przejdzie i jeśli nas podczytuje to niech się odezwie.

aga no właśnie ty tak nie znikaj, co to za samowolka zapowiadaj się że cię nie będzie;-):-)

ogólnie to uważam, że Aga przegięła pałę
i ja jako Sędzia zarządzam karę w postaci dozoru kuratora w miejscu zamieszkania, w swoim pokoju przy komputerze 3 razy dziennie.

Kuratorem zostaje....

Martussa
:D

W razie sprzeciwu można się odwołać do Prezesa tego grajdołu - Meguska
:D

Ostatnia edycja:
Wolfia :-D:-D:-D:-D
Aga, powinnać się co godzinę meldować na forum:-) Chociaż ja bym nie wpadła na to, że możesz rodzić to Larka podniosła alarm.
-j- do porodu dzieciaki będą zdrowe jak ryba i będą mogły pomagać mamusi jak ze szpitala wróci. Masz wyznaczony termin cc, kiedyś pisałaś o 2 lutym.
Jezyku, pewnie Kacperek będzie z dumą opowiadać kolegom w przedszkolu o braciszku.
Elwis, haloooo, co u Was??? Jak będziesz miała chwilkę to napisz.

larkaa :-D:-D:-Dw piątek znów mam iść do doktorka, więc nie dam rady 3 razy dziennie.
Martussa82 torba w bagażniku:szok::szok::szok: na to nie wpadłam, nie wsadzę bo na pewno w razie co zdążę o domu po nią.
Juz się nie wypuszczę bez zapowiedzi. To już dziś was informuję, że w piątek znów może mnie nie być, bo idę znów do doktora:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Mam na 12:40 więc rano mogę być, ale to się okaże.

reklama
golimek:tak::tak::tak:, no tak jakoś na 2.02 się szykuję ( poniedziałek). Z tym , że z moich wyliczeń wynika , że szpital w którym chcę rodzić ma dyżur 3.02. :dry:To chyba jednak wstrzymam się z tym poniedziałkiem.No chyba, że ginka już w czwartek ( ten) bedzie mi kazała jechać.

Asus chyba dziś pojechała.

A habcia usunęła avart.:dry:

Aga no to opowiadaj jak po wizycie.Intruz wychodzi czy jeszcze posiedzi?:-)

Do góry