reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Elwisku witamy z powrotem, szybciutko coś ale to dobrze w domku zawsze lepiej. Jak tylko będziesz miała siły czekamy na relację i oczywiście fotkę Gabi:tak::-)
Antar bidulko trzymam kciuki:):)

elwis witamy w domu :-) Czekamy na relację.
Antar trzymam kciuki aby dziś obyło się bez niespodzianek, a właściwie żeby była tylko jedna - Zosieńka :tak::-D
Ja Wam powiem, że u mnie to też już chyba lada dzień. Od wczoraj praktycznie cały czas mam brzuch jak głaz twardy, bóle w podbrzuszu jak na miesiączkę w ogóle nie ustają i zaczęło mnie mocno z krzyża ciągnąć. Do tego wczoraj miałam taką brązowawą wydzielinę. Dziś około 16 mam wizytę u gina więc zobaczymy co i jak.:baffled:
A powiem szczerze, że tak bardzo chciałam wytrzymać do lutego :baffled:

Czy ktos ma juz wiesci od Antar? Urodzila juz?
Agniesia - hmm, z objawow to to moze byc poczatek konca... :tak: Ale gin. juz lepiej osadzi.

No to wyglada na to, ze nasze lutowe kurczaczki na dobre zaczely sie wykluwac w styczniu:-D Agniesia, koniecznie daj znac jak tam po wizycie:-)

Oj, strasznie jestem ciekawa jak tam Antar i Zosia, oby bylo juz po wszystkim i w jak najlepszym porzadku...

Też z niecierpliwością czekam na wieści i co chwila zganiam kogoś z kompa w celu zobaczenia czy to już.....
Długo jeszcze?Mam nadzieję , że nie męczą ją tam zbytnio.

reklama
Larkaa- lepiej zadzwoń i daj ją nam na Forum na głośnomówiący;-) pewnie pufa sobie podczas skurczyków i wrzeszczy do męża, że nigdy wiecej seksu;-):-D

no z tym krzyczeniem na męża :-D:-D:-D:-D
może to głupie ale jak myślę o porodzie to zaczęłam się bać o ... męża :baffled: przyjeżdża krótko przed terminem, ie chodziliśmy do szkoły rodzenia, a wszystko co wie o porodzie i ciąży to relacje jego narwanego kolegi :baffled: mimo wszystko upiera się, że będzie przy mnie, pojdzie z małą do ważenia, nauczy się ją kąpać itd Wierzę w niego, ale boję się, że spanikuje lub coś go przerazi....

Ostatnia edycja:
Do góry