reklama
Witam Dziewczyny,
Z chęcią dołączę do Was.
Wg terminu ostatniej @ jestem w 6tc, a na kiedy termin nie jeszcze nie wiem
(wg moich obliczeń ok 20 luty). Czekam na razie na wizytę u lekarza.
Pewnie za często nie będę udzielać się forum, bo mój roczny diabełek - Franek na nic mi nie pozwala, ale postaram się odzywać jak tylko znajdę chwilę:-)
Z chęcią dołączę do Was.
Wg terminu ostatniej @ jestem w 6tc, a na kiedy termin nie jeszcze nie wiem
(wg moich obliczeń ok 20 luty). Czekam na razie na wizytę u lekarza.
Pewnie za często nie będę udzielać się forum, bo mój roczny diabełek - Franek na nic mi nie pozwala, ale postaram się odzywać jak tylko znajdę chwilę:-)
dziewczyny melduję że zyję
Witam nowe mamusie
Widzę że mitsu nie odzywa się też strasznie się o nią martwię
A ja zaczynam jeść ... chleb więc może jakis postęp nastąpił w moim menu bo do tej pory odżywiamy się z fasolką czereśniami i jabłkami:-)
Witam nowe mamusie
Widzę że mitsu nie odzywa się też strasznie się o nią martwię
A ja zaczynam jeść ... chleb więc może jakis postęp nastąpił w moim menu bo do tej pory odżywiamy się z fasolką czereśniami i jabłkami:-)
M
mileeenkaaa
Gość
Ja jem wszystko co ostre ;-) dzis zaczely sie mdlosci, nie odwiedzilam kibelka ale glowa mnie bolala i tak niedobrze sie zrobilo rano.
Wczoraj zaszalalam u kolezanki, a dzis spedzam dzien w lozku, odpoczne sobie i to dobre zrobi zarowno mi jak i fasolce. Bo jak M pryjedzie na weekend mamy duzo spraw do zalatwienia.
Wczoraj zaszalalam u kolezanki, a dzis spedzam dzien w lozku, odpoczne sobie i to dobre zrobi zarowno mi jak i fasolce. Bo jak M pryjedzie na weekend mamy duzo spraw do zalatwienia.
Witaj golimek wśród lutówek! jezyk fajnie że piszesz, ja mam z kolei smak na wędzonego łososia i mi portfel chudnie, bo bestia jest droga.
Ale mnie brzuch boli, cały czas od wczoraj wieczorem, Pani gin kazała brać nospę bo jak macica się rozciąga to przytrzymują ją więzadła i dochodzi do skurczu. A skurcze wiadomo są niebezpieczne.
Ale mnie brzuch boli, cały czas od wczoraj wieczorem, Pani gin kazała brać nospę bo jak macica się rozciąga to przytrzymują ją więzadła i dochodzi do skurczu. A skurcze wiadomo są niebezpieczne.
larkaa
Fanka BB :)
oj ja marzę o wędzonej rybce, ale za bardzo chyba się boję, prędzej bym wypiła drina niż zjadła wędzonego kurczaka albo rybe, a szkoda ciągle tylko słyszymy nie wolno niepasteryzowanego mleka i innych produktów, serów pleśniowych oryginalnych, surowego miesa/ryb jak i wędzonego czy z grilla, zero mięty, czarnej i zielonej herbaty, kawy bla bla bla ale czego nie zrobimy dla kruszyny
Oj a ja jadłam sushi i dalej mam ochotę. A dlaczego właściwie nie można tego jeść, na przykład z grilla, a jakby było dobrze dosmażone to też nie można? A kawę ja wprawdzie przerwałam jej picie w którym się dowiedziałam, ale moja gina powiedziała że od biedy można sobie zrobić lurę.To nawet dobrze bo ja lubię tylko 3 in1 . A wędzone czemu nie?! Ja zjadam tego łososia! Nie można?
larkaa
Fanka BB :)
W kawie chodzi o kafeinę (zawierają ją tez inne produkty), jest jakiś tam limit dziennie, mam w książce przelicznik ile można dziennie bo powoduje poronienia. Generalnie jak wypijesz 3 duże kawy parzochy to przekroczysz limit, a takie lurki to maksymalnie można chyba 6
jesli chodzi o mięso i ryby to chodzi o bakterie, wędzone produkty są w temperaturze dosyć niskiej i przez to nie zabijają się żadne bakterie. Wszystko musi być robione w wysokiej temperaturze czyli klasycznie gotowane, pieczone itd itp, jeśli grill to dobrze dopieczone, napisze wieczorem te przelicziniki
jesli chodzi o mięso i ryby to chodzi o bakterie, wędzone produkty są w temperaturze dosyć niskiej i przez to nie zabijają się żadne bakterie. Wszystko musi być robione w wysokiej temperaturze czyli klasycznie gotowane, pieczone itd itp, jeśli grill to dobrze dopieczone, napisze wieczorem te przelicziniki
reklama
lajfik
Kuba i Kaja;*
Cześć dziewczyny!
ja niedawno wróciłam z pracy i tak sobie czytam co tu naskrobałyście ?
Piszecie o jedzeniu, a ja nie bardzo teraz mam na nie ochotę
Mój żołądek jest jak balon..mam wzdęcia..ble... a mdłości do godz. 10 rano..jeszcze M mnie wiózł samochodem rano ..Koszmar
Ale za to przyszła mi ochota na sex .. dziś wieczorkiem hehheh...
Dziś dzwonili do mnie że moje WSZYSTKIE wyniki są OK huraaaaa..bardzo się cieszę:-):-):-)
Buziaczki kochane do później
ja niedawno wróciłam z pracy i tak sobie czytam co tu naskrobałyście ?
Piszecie o jedzeniu, a ja nie bardzo teraz mam na nie ochotę
Mój żołądek jest jak balon..mam wzdęcia..ble... a mdłości do godz. 10 rano..jeszcze M mnie wiózł samochodem rano ..Koszmar
Ale za to przyszła mi ochota na sex .. dziś wieczorkiem hehheh...
Dziś dzwonili do mnie że moje WSZYSTKIE wyniki są OK huraaaaa..bardzo się cieszę:-):-):-)
Buziaczki kochane do później