reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Z tego co wiem to orgazm w niczym nie szkodzi, jak już coś ma zaszkodzić to samo uderzanie szyjki, ale przy zagrożonych ciążach.

Swoją drogą nie wiem jak Wy, ale ja takich mocnych szczytów jak teraz to nigdy nie miałam. Szok.

reklama
Witam Dziewczyny,
Z chęcią dołączę do Was.
Wg terminu ostatniej @ jestem w 6tc, a na kiedy termin nie jeszcze nie wiem
(wg moich obliczeń ok 20 luty). Czekam na razie na wizytę u lekarza.
Pewnie za często nie będę udzielać się forum, bo mój roczny diabełek - Franek na nic mi nie pozwala, ale postaram się odzywać jak tylko znajdę chwilę:-)

dziewczyny melduję że zyję

Witam nowe mamusie

Widzę że mitsu nie odzywa się też strasznie się o nią martwię
A ja zaczynam jeść ... chleb więc może jakis postęp nastąpił w moim menu bo do tej pory odżywiamy się z fasolką czereśniami i jabłkami:-)

Ja jem wszystko co ostre ;-) dzis zaczely sie mdlosci, nie odwiedzilam kibelka ale glowa mnie bolala i tak niedobrze sie zrobilo rano.

Wczoraj zaszalalam u kolezanki, a dzis spedzam dzien w lozku, odpoczne sobie i to dobre zrobi zarowno mi jak i fasolce. Bo jak M pryjedzie na weekend mamy duzo spraw do zalatwienia.

Witaj golimek wśród lutówek! jezyk fajnie że piszesz, ja mam z kolei smak na wędzonego łososia i mi portfel chudnie, bo bestia jest droga.
Ale mnie brzuch boli, cały czas od wczoraj wieczorem, Pani gin kazała brać nospę bo jak macica się rozciąga to przytrzymują ją więzadła i dochodzi do skurczu. A skurcze wiadomo są niebezpieczne.

oj ja marzę o wędzonej rybce, ale za bardzo chyba się boję, prędzej bym wypiła drina niż zjadła wędzonego kurczaka albo rybe, a szkoda :( ciągle tylko słyszymy nie wolno niepasteryzowanego mleka i innych produktów, serów pleśniowych oryginalnych, surowego miesa/ryb jak i wędzonego czy z grilla, zero mięty, czarnej i zielonej herbaty, kawy bla bla bla ale czego nie zrobimy dla kruszyny

Oj a ja jadłam sushi i dalej mam ochotę. A dlaczego właściwie nie można tego jeść, na przykład z grilla, a jakby było dobrze dosmażone to też nie można? A kawę ja wprawdzie przerwałam jej picie w którym się dowiedziałam, ale moja gina powiedziała że od biedy można sobie zrobić lurę.To nawet dobrze bo ja lubię tylko 3 in1 . A wędzone czemu nie?! Ja zjadam tego łososia! Nie można?

W kawie chodzi o kafeinę (zawierają ją tez inne produkty), jest jakiś tam limit dziennie, mam w książce przelicznik ile można dziennie bo powoduje poronienia. Generalnie jak wypijesz 3 duże kawy parzochy to przekroczysz limit, a takie lurki to maksymalnie można chyba 6 :)
jesli chodzi o mięso i ryby to chodzi o bakterie, wędzone produkty są w temperaturze dosyć niskiej i przez to nie zabijają się żadne bakterie. Wszystko musi być robione w wysokiej temperaturze czyli klasycznie gotowane, pieczone itd itp, jeśli grill to dobrze dopieczone, napisze wieczorem te przelicziniki

reklama
Cześć dziewczyny!
ja niedawno wróciłam z pracy i tak sobie czytam co tu naskrobałyście ?
Piszecie o jedzeniu, a ja nie bardzo teraz mam na nie ochotę :baffled:
Mój żołądek jest jak balon..mam wzdęcia..ble... a mdłości do godz. 10 rano..jeszcze M mnie wiózł samochodem rano ..Koszmar:szok:
Ale za to przyszła mi ochota na sex ..:wink: dziś wieczorkiem hehheh...

Dziś dzwonili do mnie że moje WSZYSTKIE wyniki są OK huraaaaa..bardzo się cieszę:-):-):-)
Buziaczki kochane do później :-D

Do góry