lajfik
Kuba i Kaja;*
Witam wszystkie nowe forumowiczki
nie miałam ostatnio za wiele czasu. na forum i musze nadrobić ...mój Kuba ma niedługo koniec roku szkolnego ( bo tu dzieci kończą dopiero 30-tego), a dzisiaj ma URODZINKI... siódme imprezkę robimy w sobotę w duzym centrum zabaw Huurarra!
Rano mój M wyrwał mu jedynkę (mleczaka) i śpiewaliśmy wszyscy STO LAT! żeby nie płakał...na szczęście wszystko dobrze się skończyło
Milena.. nie denerwuj się ..zobaczysz wszystko będzie dobrze..staraj sie więcej relaksować ..bo stres niepokoi również twojego maluszka :-):-):-)
Ciekawe co u Mitsu..ja równiez trzymam kciuki
Antar super że wszystko OK :-)
Paula i Moni i Elwis ja mam to samo witajcie w klubie!
Ardzesh ja też miałam badanie na toxo.. dzisaj będę miała wyniki
Natali ja też jestem zachwycona że teraz rodze w lutym ..poprzednio rodziłam właśnie dzisiaj ..tyle że siedem lat temu hihihi...
Elza życze Ci udanych i wymarzonych wakacji :-)
U mnie standardowo pada deszcz juz mi bokiem wychodzi ta Irlandia..
Od wczoraj zaczęły się mdłości i mam cały żołądek ściśnięty a jak coś zjem to wyglądam na 3-ci miesiąc ...Wzdęcia niestety...
Byle bym tylko nie wymiotowała...
Dziś ide jeszcze odebrać wyniki krwi
Przepraszam jeśli kogos nie ujęłam
Pozdrawiam BUZIACZKI laski:-):-):-)
nie miałam ostatnio za wiele czasu. na forum i musze nadrobić ...mój Kuba ma niedługo koniec roku szkolnego ( bo tu dzieci kończą dopiero 30-tego), a dzisiaj ma URODZINKI... siódme imprezkę robimy w sobotę w duzym centrum zabaw Huurarra!
Rano mój M wyrwał mu jedynkę (mleczaka) i śpiewaliśmy wszyscy STO LAT! żeby nie płakał...na szczęście wszystko dobrze się skończyło
Milena.. nie denerwuj się ..zobaczysz wszystko będzie dobrze..staraj sie więcej relaksować ..bo stres niepokoi również twojego maluszka :-):-):-)
Ciekawe co u Mitsu..ja równiez trzymam kciuki
Antar super że wszystko OK :-)
Paula i Moni i Elwis ja mam to samo witajcie w klubie!
Ardzesh ja też miałam badanie na toxo.. dzisaj będę miała wyniki
Natali ja też jestem zachwycona że teraz rodze w lutym ..poprzednio rodziłam właśnie dzisiaj ..tyle że siedem lat temu hihihi...
Elza życze Ci udanych i wymarzonych wakacji :-)
U mnie standardowo pada deszcz juz mi bokiem wychodzi ta Irlandia..
Od wczoraj zaczęły się mdłości i mam cały żołądek ściśnięty a jak coś zjem to wyglądam na 3-ci miesiąc ...Wzdęcia niestety...
Byle bym tylko nie wymiotowała...
Dziś ide jeszcze odebrać wyniki krwi
Przepraszam jeśli kogos nie ujęłam
Pozdrawiam BUZIACZKI laski:-):-):-)