Ja już jestem po oficjalnym obiadku z rodzicami i teściami. Powiedzieliśmy im wreszcie że zostaną dziadkami! Uwierzcie mi, że ja z mężem cieszymy się niezmiernie, że będziemy mieć dziecko, ale rodzice chyba cieszą się bardziej! czy to możliwe? Może dlatego, że my wiemy o ciąży już od 3 tygodni, więc już ochłoneliśmy, a dla nich była to sensacja życiowa wcale się nie zdziwiłam, gdy mamy się popłakały... ale pierwszy raz w życiu widziałam mojego tate ze łzmi w oczach! (ojej, jego maleńka córeczka już nie jest maleńka - i na dodatek sama będzie mieć maleństwo :>)
Przyszły dziadek już planuje nauke pływania, jazdy na nartach, gry w tenisa :> życie poukłada wnuczkowi czy wnuczce od A-Z. chyba będzie lepszym dziadkiem, niż ojcem
a co do mojego samopoczucia, ja nie mam żadnych przykrych objawów ciąży.
Jedynie brak okresu i ból piersi, ale to wcale mi nie przeszkadza :> da się z tym żyć!
pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie :-)
Przyszły dziadek już planuje nauke pływania, jazdy na nartach, gry w tenisa :> życie poukłada wnuczkowi czy wnuczce od A-Z. chyba będzie lepszym dziadkiem, niż ojcem
a co do mojego samopoczucia, ja nie mam żadnych przykrych objawów ciąży.
Jedynie brak okresu i ból piersi, ale to wcale mi nie przeszkadza :> da się z tym żyć!
pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie :-)