reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
na wizycie.... trwała króciutko :)
ale co chciałam zobaczyć i usłyszeć to się spełniło :-)
fasolka ma 1 cm, zgodnie z wiekiem ciąży, a serduszko bije jak dzwon!!! wszystko superrrrrrrr
cieszę się niesamowicie :-)

Cieszę sie że nie tylko ja mam wątpliwości, bo prawdę mówiąc to dołuję się jeszcze bardziej mając takie myśli. Boję się tak wielkiej odpowiedzialności i tego 'skoku' w dorosłe życie, ale będzie dobrze, nie ma innej opcji :-). A mój mąż też jest przekochany i taki dumny :-), aż mu chyba kupię jakiś prezent na pierwszy dzień ojca :-D.

Cieszę sie że nie tylko ja mam wątpliwości, bo prawdę mówiąc to dołuję się jeszcze bardziej mając takie myśli. Boję się tak wielkiej odpowiedzialności i tego 'skoku' w dorosłe życie, ale będzie dobrze, nie ma innej opcji :-). A mój mąż też jest przekochany i taki dumny :-), aż mu chyba kupię jakiś prezent na pierwszy dzień ojca :-D.

nie martw się, wszystko się ułoży:tak:
a za jakiś czas nie będzisz pamiętała, jak to było "przed", co więcej, nie będziesz sobie wyobrażała życia bez dziecka!!!

Mnie tez połoweczka wspiera, ale niestety na odległosc, bo pracuje daleko i widujemy sie tylko w weekendy. Jutro okolo 21 przyjedzie i dopiero wtedy zobaczy moje testy i bedziemy mogli na spokojnie porozmawiac. A pomyslec ze jeszcze w poniedzialek planowalam sie bawic na maxa w moje urodziny a tu prosze :-) ale za to za rok bede juz swietowac z moja kruszynka.

dorotka a czemu mam tam nie komentowac zdjęć? to gdzie mam to robić skoro mi sie podoba centymetrowy człowieczek elwis i twoja fasolinka.

milenka
pomyliłam się i napisałam do ciebie marlenka:zawstydzona/y::zawstydzona/y: tamto było do ciebie skąd dokładnie jesteś bo ja mieszkam koło Międzyrzecza też w lubuskim

reklama
Do góry