reklama
hooba
lutówka 2009 i 2012
Cieszę sie że nie tylko ja mam wątpliwości, bo prawdę mówiąc to dołuję się jeszcze bardziej mając takie myśli. Boję się tak wielkiej odpowiedzialności i tego 'skoku' w dorosłe życie, ale będzie dobrze, nie ma innej opcji :-). A mój mąż też jest przekochany i taki dumny :-), aż mu chyba kupię jakiś prezent na pierwszy dzień ojca .
hooba
lutówka 2009 i 2012
na wizycie.... trwała króciutko
ale co chciałam zobaczyć i usłyszeć to się spełniło :-)
fasolka ma 1 cm a serduszko bije jak dzwon!!!
Gratuluje tego jedno centymetrowego szczęścia !!:**
Cieszę sie że nie tylko ja mam wątpliwości, bo prawdę mówiąc to dołuję się jeszcze bardziej mając takie myśli. Boję się tak wielkiej odpowiedzialności i tego 'skoku' w dorosłe życie, ale będzie dobrze, nie ma innej opcji :-). A mój mąż też jest przekochany i taki dumny :-), aż mu chyba kupię jakiś prezent na pierwszy dzień ojca .
nie martw się, wszystko się ułoży
a za jakiś czas nie będzisz pamiętała, jak to było "przed", co więcej, nie będziesz sobie wyobrażała życia bez dziecka!!!
M
mileeenkaaa
Gość
Mnie tez połoweczka wspiera, ale niestety na odległosc, bo pracuje daleko i widujemy sie tylko w weekendy. Jutro okolo 21 przyjedzie i dopiero wtedy zobaczy moje testy i bedziemy mogli na spokojnie porozmawiac. A pomyslec ze jeszcze w poniedzialek planowalam sie bawic na maxa w moje urodziny a tu prosze :-) ale za to za rok bede juz swietowac z moja kruszynka.
dorotka a czemu mam tam nie komentowac zdjęć? to gdzie mam to robić skoro mi sie podoba centymetrowy człowieczek elwis i twoja fasolinka.
milenka pomyliłam się i napisałam do ciebie marlenka tamto było do ciebie skąd dokładnie jesteś bo ja mieszkam koło Międzyrzecza też w lubuskim
milenka pomyliłam się i napisałam do ciebie marlenka tamto było do ciebie skąd dokładnie jesteś bo ja mieszkam koło Międzyrzecza też w lubuskim
M
mileeenkaaa
Gość
jezyk dokladnie to jestem z Babimostu
reklama