larkaa dziekuję za miłe słowa o moim synku (tak to on jest na zdjęciu) co do imienia to umówiliśmy się z męzem że jak chłopczyk to ja wybieram jak dziewczynka to on i został Kacperek bez większych sprzeciwów ( ale ja od razu wiedziałam że będzie synek);-) za to teraz nie mam żadnego przeczucia a jak bedzie córcia to mąz ma decydujący głos (teoretycznie;-))
reklama
Nathalie
Fan(ka)
Jeżyk na usg idę między 12 a 15 tygodniem najprawdopodobniej, i z tego co się orientuję to wcześniej mam wizytę u połoznej (jutro zresztą ) a potem ona przychodzi do mnie do domu (nie wiem po co) a potem dopiero mam usg...
Anesto, Cath25 witam nowe lutóweczki! :-)
Słodziutka miło, że nas odwiedzasz. Wpadaj do nas i pisz co u Ciebie jak tylko bedziesz miała ochotę. Mam nadzieję, że te badania pomogą dociec przyczyny tych poronień. Będę trzymała za Was kciuki!!!
Lajfik masz badanie na toxo w Irlandii? No proszę, fajnie. Moja kolezanka z Anglii powiedziała, że jak zapytała o toxoplazmozę to zrobili wielkie oczy i powiedzieli tylko, żeby wszystko myć i nie dotykać zwierząt. Ja mieszkam w Walii, także i tutaj może być inaczej, zobaczymy.
Hooba wierzę, że będzie dobrze! Dbaj o siebie a ja ze swojej strony przesyłam pozytywne fluidki!
Dziś powiedziałam w pracy o ciąży. Szefowa mi pogratulowała i obiecała, że mi przedłuży kontrakt (mamy tylko na rok, przedłużany co roku), a tego się własnie bałam, że albo mi nie przedłuży, albo da mi mniej godzin. Ja jednak chciałam być fair w stosunku do niej, dlatego powiedziałam. Cieszę się ogromnie, że mam tą rozmowę już za sobą.
Anesto, Cath25 witam nowe lutóweczki! :-)
Słodziutka miło, że nas odwiedzasz. Wpadaj do nas i pisz co u Ciebie jak tylko bedziesz miała ochotę. Mam nadzieję, że te badania pomogą dociec przyczyny tych poronień. Będę trzymała za Was kciuki!!!
Lajfik masz badanie na toxo w Irlandii? No proszę, fajnie. Moja kolezanka z Anglii powiedziała, że jak zapytała o toxoplazmozę to zrobili wielkie oczy i powiedzieli tylko, żeby wszystko myć i nie dotykać zwierząt. Ja mieszkam w Walii, także i tutaj może być inaczej, zobaczymy.
Hooba wierzę, że będzie dobrze! Dbaj o siebie a ja ze swojej strony przesyłam pozytywne fluidki!
Dziś powiedziałam w pracy o ciąży. Szefowa mi pogratulowała i obiecała, że mi przedłuży kontrakt (mamy tylko na rok, przedłużany co roku), a tego się własnie bałam, że albo mi nie przedłuży, albo da mi mniej godzin. Ja jednak chciałam być fair w stosunku do niej, dlatego powiedziałam. Cieszę się ogromnie, że mam tą rozmowę już za sobą.
Nathalie
Fan(ka)
Dorotko ależ śliczną masz fasolinkę! Milutko popatrzeć
paulusia2209
Fanka BB :)
catch25 witam cię serdecznie
hooba wszystko będzie dobrze, nie przemęczaj się i myśl pozytywnie.
Ja mam dopiero wizyte za dwa tygodnie ale już nie mogę się doczekać jak w końcu zobaczę moją fasolkę
hooba wszystko będzie dobrze, nie przemęczaj się i myśl pozytywnie.
Ja mam dopiero wizyte za dwa tygodnie ale już nie mogę się doczekać jak w końcu zobaczę moją fasolkę
paulusia2209
Dorotko piękna fasolcia już nie mogę się doczekać jak swoją zobaczę hihihih
ja przytyłam ale raczej na zasadzie nadganiania kilogramów. Zaczęłam normalnie jeść od kiedy wiem że jestem w ciąży i jem śniadania, obiady i małe kolacje i mój organizm tyje do normalnej wagi, bo chyba się nie przejadam, choć ja nie wiem, nie umiem odmierzać jedzenia, dla mnie zawsze za dużo. Ważę teraz 51,5 kilo, czyli ok 3 kilo na plusie.
larkaa
Antar ja mam dokładnie to samo. Kiedyś jadłam zawsze mniej i dużo ćwiczyłam, ważyłam 48 kilo. Teraz już nie mogę sobie pozwolić na zjedzenie samego jourtu z musli na śniadanie (tylko wiadomo oprócz tego tu jakies owocki, tu jakas kanapeczka) a potem do 16 nic, no i przestałam ćwiczyć. Dziś rano jak weszłam na wage i zobaczyłam 49-49,5 to aż nie wierzyłam
A w sumie kiedyś fakt faktem jadłam mało, ale pożerałam ogromne ilości słodyczy - codziennie baton i jakieś lody, a teraz staram sie w ogóle tego nie jeść, a zamiast tego witaminy jakieś.
A w sumie kiedyś fakt faktem jadłam mało, ale pożerałam ogromne ilości słodyczy - codziennie baton i jakieś lody, a teraz staram sie w ogóle tego nie jeść, a zamiast tego witaminy jakieś.
reklama