reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Hello :)
Znów przepadłam na jakiś czas, ale moja druga połowa miała urlop, więc trzeba było to dobrze wykorzystać ;) Niestety dzidzia chyba nie za bardzo lubi ruch, bo zaraz zaczynam brudzić :crazy: Tak właśnie było w niedzielę - cały dzień brudziłam tak jak w ostatni dzień miesiączki, więc teraz jak najwięcej leżenia :sorry2: Poza tym czujemy się ok. Niecierpliwie wyczekuję na pierwsze ruchy Bąbelka i jak czytam, że Wy już całkiem mocno je czujecie, to trochę zazdrość bierze ;-) Ja jeszcze nie wiem kto tam siedzi u mnie w brzuszku, ale najważniejsze żeby dobrze się rozwijało :tak: Wizytę mam 8 września, więc może wtedy się dowiem :)
pozdrawiam wszystkie Lutóweczki :happy::happy::happy:

reklama
Hej dziewczyny :-D
Ewelinka trzymam mocno kciuki za was...na pewno lekarz juz coś wymyśli ,aby ciśnienie Ci spadło :tak:
Agniesia P ja tez jeszcze nie czuje ruchów, a to moja druga ciąża..na pewno niedługo będziemy sie cieszyć z tego... :-D:-D:-D nie martw się ;-)
aga221122 ja mam podobnie do Ciebie ..najbardziej dokucza częste chodzenie do toalety:-) i czasami plecki bolą..(pewnie od siedzenia przy kompie hihihi) a po za tym wszystko spoko..oby tak dalej..
Nawet piersi już nie są tak bardzo wrażliwe... jak na początku( mój mąż się cieszy ;-);-);-))
Drugi trymestr jest najlepszy:-)
asus udanego wyjazdu..baw się !!!
jezyk odpoczywaj sobie na ile pozwoli Ci Kacperek....Buzi duże dla Ciebe
larkaa świetnie że czujesz już takie intensywne ruchy ..fajne uczucie nie???

Jutro wraca mój Kubuś.. kochane szczęście!!!! Nie możemy sie już doczekać z M:-D:-D:-D
Ja z kolei byłam u lekarza dwa dni temu i słyszałam serduszko....
Super! ponownie usłyszeć ten dzwięk.. jest wszystko OK!
Ale nie będę pić kawy już ...bo mi przez 5 dni powieka skakała:tak: a od wczoraj nie pije i jest ok...ciśnienie mam spoko ,ale widocznie pobudzała jakiś nerw i przez to oko mi wariowało:-p (piłam tylko jedną rano)
OK babki udanego dzionka...Buziole!!!:-)

lajfik może nie aż takie intensywne, ale czuje samo z siebie i jak położę ręke na brzuchu, to takie śmieszne uczucie, chciałabym je czuć ciągle, szkoda że tak rzadko :(
ale nic tam, wszystko przede mną! narazie raz na tydzień, a już za kilka tygodni kilka razy na godzinę, juuupi :)

Cześć Dziewczyny!!!
Mitsu bardzo bardzo mi przykro:-:)-( Trzymaj sie!!!! Czas pozwoli zapomniec o cierpieniu. Trzymam za Ciebie kciuki, badz dzielna!!!!!

Dziękuję bardzo dziewczyny za szybką odpowiedz co do toksoplazmozy. Uspokoiłam trochę swoje myśli.:tak::happy2:.
Odpoczynku duzo życzę wszystkim z osobna i mniej nerwów.;-)

Czesc Mamusie!:happy:

Bicie serduszka to cudowna sprawa, probowalam podsluchiwac mojego Maluszka, ale udalo mi to tylko raz, ciezko przylozyc aparat w odpowiednim miejscu, a poza tym przewaznie slychac odglosy moich jelit:baffled: Serduszko jeszcze jest chyba za male, coz bede podsluchiwac jak Malenstwo jeszcze troche podrosnie.;-)

Lajfik, ta drgajaca powieka moze sie pojawiac z niedoboru magnezu. Kawa wyplukuje go z organizmu i moze sie to tez obiawiac skurczami, np. lydek w nocy. Mozesz sobie lykac suplement w tabletkach, najlepiej taki z wit. B6.:tak: Sprawdzilam na sobie juz niejeden raz.:tak:

Milego wieczoru!

Ja też już chce do gina! :(

Mój pępek wygląda jakoś dziwnie. Pomijam fakt, że całe piersi i cały brzuch jest pokryty żyłami. W tym roku się nie opalałam więc mam wyjątkowo bladą cerę, ale nigdy nie miałam tak widocznych żył. A do tego mój pępek jakoś dziwnie się powiększył, zaokrąglił i wygląda "inaczej". :crazy:
Mam nadzieję, że kiedyś wróci do starego wyglądu...

reklama
Do góry