reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Antar no to super wieści gratuluje serdecznie :) czułam, że Ci sie udało :) wiec teraz na siebie uważaj choc troche i nie nos tyle Zosi na spacerach tylko wózek bierzcie jak coś, bo sama wiesz jak to na poczatku, lepiej uważać niżby miało sie coś stać :*

reklama
oj, Antar, antar... toście foremkę ciastem zalali :-D:-D:-D:-D moje gratulacje!!!!!!!!! ryknęłam z radości tak, ze sie hanka wystraszyła:tak::-)

Ja melduję się po pierwszym dniu w nowej pracy- przeżyłam, jak znajdę chwilkę to napiszę wiecej :rofl2:

Antar WIELKIE GRATULACJE !!!!! ogromnie sie ciesze :-)
Mamoflavii sciskam Was teraz bez chemi Julianek troche odpocznie i wy na pewno tez
Martusa pisz jak znajdziesz chwile koniecznie

antar - jeszcze raz gratulacje :D bardzo się cieszę!
mamoflavii - oj, jakbym chciała, żebyś już napisała, że to już definitywny koniec trosk związanych z rakiem... niemniej jednak, cieszy mnie, że ostatnia chemia za Wami :) zdrowia i jeszcze raz zdrowia!
marta - też jestem ciekawa! opowiadaj!
aga - u mnie wszystko aktualne :D

A ja dzisiaj wysłałam swoje CV do dwóch firm... Bardzo spokojnie szukam pracy :) nic na gwałt. będzie to będzie, a jak nie to trudno. Jutro składam do następnych.

:-):-):-) Antar HA!!!! Cos czulam pismo nosem! Ciesze sie bardzo!!! Tak trzymaj az do rozwiazania!
A mala moze odstaw juz na dobre, o ile sama juz sie nie odstawila, bo mleczko inne.

OJ Oj dziękuję!Mam nadzieje że wszystko dalej potoczy się dobrze i spokojnie. Zosia wręcz dopomina się o swojego cyca ale ginka nakazała odstawić przez te nieregularne cykle bo prolaktynę mam zapewne wysoką.
Widzę że wiele z Was na etapie pracy, ależ ten czas leci. JA mam nadzieję nie będe musiała przerywać "kariery wykładowcy", w sumie w drugim semestrze będę mieć tylko 3 godziny tygodniowo więc i z dwójką tak wyrobimy. A te kilka groszy teraz baaaaardzo się przyda:)
Kochane jesteście!!!

Joasiu - nie doczytałam, przepraszam :) uściskaj Julianka - tego pełnozębnego Bohatera!!!

a ja poznaję po kolei 54 uczestników warsztatu terapii zajęciowej... każdy inny, z inną niepełnosprawnością, deficytem, problemami... epileptycy, niedowidzący, głusi, osoby z zespołem downa, porażeniem mózgowym... czasem zupełnie pozamykani tak, ze nie powiedzą słowa do kogoś nowego...

pod koniec miesiaca mają premierę spektaklu, byłam dziś na próbie - niektórzy są wprost genialni ze swoim zaangażowaniem...

Mój małż powiedział, ze on nie dałby rady pracować z takimi osobami, że nie wiedziałby, jak sie zachować, moze byłoby mu ich żal... powiedziałam mu, że są tacy sami, jak ja czy on, tylko mają ciut trudniej w życiu... też potrzebują towarzystwa, pogadać sobie, zrealizować jakieś plany...

dziś jeszcze tak chaotycznie było, bo kadra na zwolnieniach czy urlopach i nie wszystkie grupy miały normalne zajęcia :) ale kupiłam już na 1 listopada piękny wianuszek, który zrobili uczestnicy pracowni rękodzieła - ceramicznej, ale obecnie wyplatają ozdoby na kiermasz - no cuda potrafią!!:-)

o, tu pracuję: Działalność WTZ

reklama
Do góry