reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

habcia dobrze, że jesteście już w domu

nie nie nie Habciu to co piszesz mnie przeraża. Jak tak można!!!!!

jolek mnie ostatnio cała polska rzeczywistość przeraża:baffled:
pbg :baffled: nieźle, ja bym wybrała godzinę 15.00 jednak... i zaraz po ślubie zgarnęła całą dekorację:-p:-p:-p

albo jej powiedz, tak za 3-4 tygodnie, ze byłaś u wróżki- ...

martussa:-D:-D:-D

u nas zimno, prawie że w kurtkach chodzimy, czy kiedyś będzie to lato...

reklama
habcia dobrze, że już jesteście w domku i że wszystko ok.

martussa chłopaki dla Ciebie na zyczenie

ciężarówki spokoju i zdrówka

kraf zdrówka dla Krzysia. zrób mu może faktycznie jakieś dokładniejsze badania

pbg a to menda!!! jeśli się nie uda na 15 t 17 też jest dobra pora ja tak miałam i przynajmniej do oczepin wszyscy doczekali;-)

Dziewczyny jutro o 16 proszę trzymać kciuki z całych sił, bo jak nie zdam to przez was

Jezyk kciuki będą trzymane;-)
Martussa za Ciebie również, żeby się nic nie kiełbasiło;-) powodzenia:tak:

ale u nas dzisiaj pogoda, pada od rana:-( Matik siedzi przy balkonie i "apa apa" marudzi, w sensie że chce na dwór. nie wiem skąd mu się to "apa apa" wzięło:dry: do tego oboje zakatarzeni a chusteczki się nam kończą:sorry2:

Martussa ty to masz pomysły - wróżka tarocistka :-D
jeżyk, Marta kciuki zaciśnięte i dajcie znać jak poszło.

A byłam u proboszcza i się chłop zdziwił, że takie jaja robi ta dziewczyna. Uznał, że w takim razie jednej niedzieli się spotkamy i przedyskutujemy co i jak z dekoracjami, godzinami itd. Puki co zapisałam 17.00 i nawet tak myślę, że lepiej będzie, bo to my będziemy wychodzić z kościoła na spokojnie, a nie w tłumie cudzych gości. Wesele będzie i tak do rana jak znam naszych weselników, więc tragedii nie ma, ale nerwy mi tylko poszarpało dziewuszysko :dry:

reklama
Marta a myślałam o Tobie rano. Nie wyj ;-)

W zasadzie to ja już nie umiem wbić się w rytm forum. Dawno wypadłam, teraz podczytuję czasem.
Nie moderuję już na chwilę obecną żadnym działem na forum. I nie czytam jak kiedyś pobieżnie. Widzę, z tego co piszecie, że wiele mamusiek przez jakiś czas się nie odzywała. Życie.

U nas leci. A w zasadzie leje ;-) Co za lato w tym roku. Może jeszcze będzie łądniej w lipcu? sierpniu?

Do góry