reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Meg - a dobrze choć myślałaś?;-) nie wyję, pochlipuję nad swoją głupotą.... i wqr..a mam na siebie ogromnego....

Aga - zjadła... a nie powinna...:cool:

lecę roboty szukać... jakieś portale możecie polecić?

reklama
martussa a czemu już roboty szukasz??? w tym sądzie to już wiesz, że na pewno nie czy jeszcze Ci nie dali znać i tylko sobie gdybasz.??

A ja od dziś jestem nauczycielem kontraktowym!!!!!!!!!!!!! po wszystkim stwierdzam, że stres już większy niż to wszystko warte i że poszło mi bardzo dobrze, a więc wasze kciuki pomogły:):) Dziękuję i śle buziaki wdzięczności

A tak ni z tego ni z owego. "Zmierzchu" w ogóle nie widziałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Martuś a to tak już na 100% wiadomo, że nici? Może pozostali zrobili z siebie ćwierćgłówki ;-)
Jeżyk gratuluję bardzo :-) Ja też pamitam swoje tworzenie teczki, ale w końcu porzuciłam ten zawód i trochę żałuję.

jeżyk gratulacje:-)

martussa przykro mi ale może nie było tak źle i zadzwonią:tak:

Ja siedzę i myślę czy zrobić testa????:confused::eek::cool::dry::sorry2:kupiłam dzisiaj
dzis mam 31 dzien cyklu a ostatnie 4 cykle miałam 28-29 dni:sorry:

Dobra jednak czekam do rana
Nie mam żadnych objawów ciąży ale z Zosia też nie miałam objawów No temperatura skoczyła i po prostu wiedziałam że się udało a teraz ostatnio temp.nie miarzyłam bo miałam pobudki w nocy to nie wiem
Idę spać

Martusa tule mocno nie lam sie , czasem tak sie zdarza ze zapomnisz jezyka w gebie - chyba to stres - osiagnelas juz bardzo wiele , nie przejmuj sie tym " malutkim" potknieciem ;-)

Dziewczynki dawajcie znac , czy mamy kolejne malenstwa w drodze :tak:

reklama
Martussa kurczę, no szkoda jak się nie udało. ale już wiesz na 100% że nie???
Jezyku to gratuluję:-) a możesz przypomnieć czego uczysz?:zawstydzona/y:

Mary i jak? i jak?

a ja się pochwalę, że prawdopodobnie będę miała bratanka:-) za to u moich dwóch sióstr ciotecznych rodzą się same dziewczynki. jedna urodziła 10.06 trzecią córkę, a druga siostra ma termin na 11.07 i też ma być córa;-)

mary no to czekamy kolejny miesiąc na dobre wieści:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry