reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

doberek Lachonarium :-):-):cool2::cool2:

Spieszę donieść, ze wbrew skargom, jakie słałam smsem do Ardzesh okazało się po powrocie do domu i sprawdzeniu kilki odpowiedzi nie jest tak tragicznie:-)

Ale od początku:
primo - nie stawiło się 16 osób, więc o tyle konkurencja sie zmniejszyła - jest tylko 91 osób na 2 etaty:-D
po drugie - nie wiedziałam, kiedy jest Dzień osób Jąkających się i co oznacza skrót ETOH, ale za to wiedziałam co to jest kognicja, pauperyzacja, ortodydaktyka, surdopedagogika, rola społeczna, socjalizacja, opieka postpenitencjarna, dysonans poznawczy, inteligencja emocjonalna, marginalizacja, psychometria, dekret,alternacja, legislacja i kiedy Marszałek Piłsudski podpisał dekret o nieletnich:-D:-D:-p:-pi pewnie coś tam jeszcze wiedziałam, ale nie pamiętam, bo pytań było 50:confused:

Wyniki 2 czerwca, 12 osób z najwyższymi wynikami przechodzi do etapu oralnego, w którym zmaga sie z komisją w składzie: prezes Sądu okręgowego, trzy kuratorki okregowe i pani z administracji...bardzo chcę miec z nimi przyjemność po raz trzeci;-);-);-)ale się okaże, na razie nadzieja mikra, ale humor dobry, Desperados popijam i krakersy podjadam:-D

Kobitki - co ja bym bez Was poczęła?:tak: pięnie Wam dziękuję - teraz trzymajcie kciuki za komisję, zeby dobrych odpowiedzi u mnie nie przegapiła, a błędne za dobre uznała:-D:-D:-D

Alleluja i do przodu!! zabieram sie za szukanie roboty!!:-p

reklama
Martussa, to ty już weteranka !!!! oby tym razem się udało. A część z tych zagadnień miałam na studiach, więc bliskie mi...

Czekamy na pozytywne wieści.

Martussa bardzo sie ciesze ze podeszlas do tego egzaminu i wiem jakie to trudne. Ja tez kiedys marzylam o kuratorstwie ale wsiaklam w wolontariat w kontakcie bezposrednim i to zaspokoilo moja potrzebe pracy z dysfunkcja i chec zbawiania ludzkosci:) Trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno i modle sie aby wiedza wystarczyla ( wiem ze w Wawie potrzebne sa znajomosci wsrod osob decyzyjnych).

Martussa, no to najważniejsze, że czujesz się pozytywnie po tym konkursie. Ja cały czas trzymam kciuki byś została tą jedną z dwóch :-)

martussa to teraz trzymamy kciuki za wyniki:tak:będzie dobrze
antar i to jest właśnie wkurzające, że nie patrzą na to jaką masz wiedzę, czy wyniki ze studiów tylko na znajomości, sama widziałam kilka takich przypadków:wściekła/y:

święte słowa z tymi znajomościami - z dobrego źródła zbliżonego do komisji egzaminacyjnej wiem, że do komisji właśnie dochodziły informacje o "poleceniach" kandydatów... i ze blisko połowa z wczorajszych osób takowe posiadała:-D:-Dale trzy lata temu było 50 etatów i można było poupychać krewnych i znajomych królika, ale jak to zrobić przy dwóch miejscach pracy?;-) ja tam się nie łudzę, ale cieszę sie, że podeszłam i nawet nieźle napisałam... ot, tyle:)

martussa my trzymamy kciuki więc może się uda:-) kurcze ale 91 osób na 2 etaty:szok:
to chyba bez znajomości się nie da:sorry2:
musze sobie wygogloowac parę tych pojęć bo o niektórych nie słyszałam:zawstydzona/y:
np.kognicja, pauperyzacja:eek::zawstydzona/y:

edit...już wiem:tak: :-)

Ostatnia edycja:
Martussa jak tam komisja? Była juz czy w przyszlym tyg?
Larkaa a ty juz polecialas czy jestes? Zaopatrzylas sie juz na dobre;) Kalinka juz smiga , bo nie wiem czy nie przeoczylam... i jak tam zabki u malej ksiezniczki?
Maran-atha jak testowanie cos wiesz? Bedzie maly Maranek*;
Antar pewnie masz racje , wszedzie instruktorzy sa podobni , przeprowadzilam wywiad srodowiskowy wsrod Irysow i rzadko kto zdaje za pierwszym razem tutaj ;) Trudno- bede walczyc jak lew...do samego konca...az zdam hehehe
Pbg, Emkamek jak tam wasze przygotowania do slubu?
Mamaflavii buziaczki dla Julianka*:
Ardzesh jak zawitam na poludnie na pewno dam znaka;)))

Buziolki dla reszty babeczek*:

lajfik jeszcze nie wylecieliśmy, dopiero za 3 dni :) a co do chodzenia i zębów to nie ma co opowiadać.

reklama
lajfik czuje sie... dziwnie być może ciążowo, ale teścior trzeba zrobić 31 maja więc wówczas dam znać co wyszło :)

Do góry