reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

martussa my trzymamy kciuki więc może się uda:-) kurcze ale 91 osób na 2 etaty:szok:
to chyba bez znajomości się nie da:sorry2:
musze sobie wygogloowac parę tych pojęć bo o niektórych nie słyszałam:zawstydzona/y:
np.kognicja, pauperyzacja:eek::zawstydzona/y:

edit...już wiem:tak: :-)

Ha ha ha - ja tez po powrocie do domu sprawdzałam te odpowiedzi, które strzelałam:-D:-D:-D:-D

Lajfik, no do środy se czekam...:sorry:

Maranka - co to znaczy, że ciążowo?:-p:-p:-p

reklama
Marta no tak nijak... cos tam pobolewa, jestem zmeczona,nwerwa to mam takiego, że bez kija nie podchodź, piersi coś poboewają jakos tak jakby nie na @ ale sama juz nie wiem - może to w mojej głowie coś siedzi i mi płata takie figle... nie chce nic sobie wmawiać czy wymyślać więc spokojnie czekam do poniedziałku i wszystko stanie się jasne... :)

Witajcie dziewczynki,

Od poniedzialku jestesmy w Polsce cala rodzinka po raz pierwszy od ponad roku. Jutro juz wyjezdzamy, ale za 2 tygodnie wracamy, bo chcemy przyjechac na slub mojego kuzyna. Dobrze tu byc po takiej dlugiej przerwie. A i Flavia nie moze sie nacieszyc, Julianek zreszta tez, prawie zapomnial jak wyglada nasze tutejsze mieszkanie.
Juliankowi wychodza teraz dolne czworki i oczywiscie znow nie chce jesc i strasznie mnie gryzie. Babcia gotowala mu codziennie zupki i zupelnie sie sfrustrowala, bo w ogole nie chcial ich tknac. :baffled:
Lajfik - nastepnym razem na pewno zdasz, buzki i dla Was :-)
Maran-atha - trzymam kciuki za dwie kreseczki w poniedzialek :tak:
larkaa - nic tylko Kalinka zacznie chodzic na Waszym urlopie ;-)

Martussa moje kciuki nadal zaciśnięte :-):-):-)
lajfik jak na razie u nas cisza, bo inne sprawy mi zaprzątają głowę :rofl2: na razie szukam dobrego krawca męskiego, by mąż w końcu dorobił się porządnie uszytego na siebie garnituru. Niewymiarowy ten mój chłop strasznie... Jak patrzyłam na nasze foty z cywilnego to aż mi się słabo zrobiło jak on fatalnie w takim standardowo rozmiarowej marynarce.
Maran-atha za ciebie też kciukasy trzymam, byś tu nam napisała o 2 kreseczkach !!! ;-)
Mamafkavii bez dwóch zdań należał wam się zasłużony odpoczynek :-) A babcia jeszcze nie raz będzie miała okazję poszaleć z menu dla Julka. Moja Zuza to nawet sobie nie daje zajrzeć w buzię, więc ja nie wiem ile ma zębów - zaraz małpa gryzie :dry:

Moje dziecko ma chyba najwięcej energii z nas wszystkich. Dziś pół nocy mi nie spała - trzymam dziś oczy na zapałki. Zmieniamy się z mężem w praca-uczelnia i tak w kółko prawie się nie widzimy, padamy na twarz. Dzisiaj już spasowałam i mąż zawiózł dziecko do babci, na 4 dni żebym mogła dokończyć prace mgr i cokolwiek ogarnąć w domu, nie mówiąc o sobie :zawstydzona/y:

larkaa udanego urlopu:tak::-)
maran-atha widzę po suwaczku że jutro testujesz Trzymam kciuki za dwie kreski:tak::tak::-)

reklama
Do góry