reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Agniesia moja tez nie zauwaza deszczu ani gradu gdy jest na placu zabaw:)
Co do rowerow, to my jezdzimy razem z Zosia w krzeselku zamontowanym- ona to uwielbia i mozemy byc razem:)

reklama
ardzesh zazdroszczę:sorry2: ja od jakiegoś roku próbuję wybrać się na aerobik jakiś, tylko nie mam jak. zajęcia mają albo ok 9-10 albo na 21:wściekła/y:

No to u nas piękna pogoda, juz od tygodnia chodzimy w krutkich rekawkach, a dzieciaki też i spodenkach. Max ma zakładane dlugie rękawki, ale wtedy na nogi jakieś rybaczki tylko_Oby nie zapeszyć:-):-):-)
Co do dbania o siebie, to sie pochwale ze od miesiaca chodze na aerobik, jest cięzko, ale dzielnie chodze. Nic nie chudne, ale za to nie mam juz zadyszki jak wchodze po schodach. Mój Robaczek dostosowywuje sie do tych dwoch dni w tygodniu i dopinguje mnie. Najgorzej że diety nie trzymam. Ale z drugiej strony jakiś postęp juz jest :-:)dry:

reklama
No cóż przejrzałam kilka ostatnich stron.
Co do tragedii pod Smoleńskiem Antar ma racje - lepiej nie dyskutować na takie tematy na forum. Ja jestem prawicowa i nie kryję się z tym, ale przekonywanie do swoich racji tutaj to nie jest dobre miejsce. Na takich ogólnych lepeij unikac tematów które wywołuja ogólne kłotnie - polityka i religia są na pierwszym miescu ;-) Zreszta...wiecie, ja to w ogóle na forach sie powinnam się udzielać (może mnie kiedyś wywalą ;-) :-D

Co do dietek - gratulachy! Ćwiczcie jak tylko możecie - tak jak Miki bo nawet jak sie nie widzi efektów to człek się lepiej czuje fizycznie :-) Ja też bym chciała ale dla mnie tylko zajęcia zoorganizowane wchodzą w grę - neistety teraz nie da się tego zoorganiozwać.
Widziałam w dziale Duże ejst piękne, że tam babki dietują - jak komu trza wsparcia ....

no to popisałam ;-)

Do góry