reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

ale się porobiło:confused2::rofl2::szok:
mam nadzieje że się przyzwyczaję
:sorry: na razie nie za bardzo mi się podoba no ale zobaczymy
kliknęłam sobie na te >> z boku ale i tak na chwile mi się to pokazuje jak zmieniam strone
a i żeby dodać buźki to trzeba kliknąć na zaawansowaną edycję? bo jak klikam na odpowiedz to mi się nie pokazują ? chyba że odp.z cytatem:cool:
wolałabym inne tło:sorry::happy:
dobra niedziela dzisiaj zaraz robię sobie kawkę i po kawce może bardziej mi się będzie podobać:-D

reklama
a ja myślałam ze mi sie komp popsuł
heheh,,,
a tu widze że wszystkim cos" nawala:crazy:
Nie podoba mmi sie, wszystko sie zlewa, jest brzydki kolor tła
Niech kombinuja i troszke zmienią cuuusś:crazy::confused2:

ja też nie jestem zachwycona, pierwsze wrażenie to myślałam że mi komp szwankuje, a tu niby taka zmiana...hmm tło się zlewa i za dużo odnośników wchodzi z boku strony, mało czytelne nowe posty...ciężko będzie się przyzwyczaić..

też jakoś mi się nie widzi, ale może z czasem się przyzwyczaję :sorry:
tamten skreen jakoś mi bardziej pasował - była barzdiej funkcjonalny i przejrzysty. Teraz mi się tez zlewa w jedną całość ten niebieski - może wrócimy do dawnych kolorów? no i rozmieszczenie wątków jakieś takie nieczytelne się zrobiło :no:

za dużo odnośników wchodzi z boku strony, mało czytelne nowe posty...ciężko będzie się przyzwyczaić..

mnie też to denerwuje. co mnie obchodzą najnowsze wątki typu "imiona dla naszych fasolek", a za każdym razem mimo, że chowam wyskakuje mi to:crazy:

a mi coś nos zatkało. kurczę mam nadzieję, że szybko przejdzie:crazy:

Ja jak narazie jestem na nie,ale skoro "ulepszanie" jest w toku moze jeszcze wyniknie z tego cos pozytywnego:tak:

A my mamy za soba imprezke urodzinowa:-)wszystko wyszlo super;obiad smaczny jak nigdy,tort rewelacyjny,jedzenko zniknelo ze stolu w mgnieniu oka Jednym slowem urodziny mlodego bardzo udane:tak::-)

Jakiś czas temu pisałyśmy o filmach wartych obejrzenia. Oglądnęłam już chyba wszystkie. Czekam na następne filmy które polecacie :)
Juno i zgon na pogrzebie - rewelka :) Aha - Milioner ze slamsów - czad! :*
co jeszcze warto oglądnąć?

reklama
Do góry