reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

habcia a jak wy nad to morze jedziecie?Samochodem? Moj maz mial taki pomysl aby jechac nad morze ale mu to wybilam z glowy bo wydaje mi sie ze taka dluga podroz to nie dla malego dziecka :confused2:
Maciek sie awanturuje jadac w samochodzie dluzej niz 2h i musimy robic postoje wiec podoz nad morze zajelaby nam ze 2 dni :confused2:
Tak samochodem, prawdopodobnie przez niemcy, bo szybciej. Maks lubi jeździc i o to się nie boimy :)

reklama
Aaa to i ja zrobie smaka bo my pizze średnio raz w tygodniu jemy ;-) Ale kupiona bo mnie ciasto nigdy nie wychodzi :sorry:

habcia fajnie macie z tym spokojnym podrozowaniem :-) jakbym wiedziala ze moj mlody bedzie spokojnie siedzial to i ja bym sie pokusila o wyjazd nad morze :tak::tak::tak::-D

Eluniu u nas tez jutro imprezka. Na szczęście mama mi troche pomogła ale mam na dzisiaj dość. Kurcze uzbieralo sie u nas prawie 30 osób. Całe szczęście ze rodzice prowadzą w sezonie restauracje to jest miejsce.

My mamy paszort angielski,tylko ze jeszcze go nie odebralismy (od listopada)bo jakos nam nie po drodze do Manchesteru:zawstydzona/y:W kazdym badz razie urzednicy zapewnili nas,ze mamy na to rok czasu:laugh2:
czyzby angielski???:sorry: czy polski w kosulacie polskim w Manchesterze? (aby miec angielski paszport trzeba miec obywatelstwo angielskie a przynajmniej jedno z rodzicow musi miec :sorry:)

zazdroszcze Wamm imprezek.. my juz po ale z checia zrobilabym jeszcze jedna :-p

Tak tak myslalamo jednym,a napisalam co innego Chodzilo mi o polski paszport tylko,ze wyrabiany w Anglii

jak włączyłam stronkę BB to myślałam, że źle trafiłam :-p;-) Będę musiała się sporo czasu przyzwyczajać... Na razie widzę kilka niedociągnięć. Najbardziej to wkurza mnie, że nie zwijają się suwaczki u osób które mają ich kilka. Teraz zaś na stronie więcej jest suwaczków niż tekstu :sorry: Może jeszcze to naprawią. Mam nadzieję :p

reklama
jak włączyłam stronkę BB to myślałam, że źle trafiłam :-p;-) Będę musiała się sporo czasu przyzwyczajać... Na razie widzę kilka niedociągnięć. Najbardziej to wkurza mnie, że nie zwijają się suwaczki u osób które mają ich kilka. Teraz zaś na stronie więcej jest suwaczków niż tekstu :sorry: Może jeszcze to naprawią. Mam nadzieję :p

ja też zapomniała, że mają być zmiany :-)
przyzwyczaimy się :tak::tak::tak:

Do góry