Tak samochodem, prawdopodobnie przez niemcy, bo szybciej. Maks lubi jeździc i o to się nie boimyhabcia a jak wy nad to morze jedziecie?Samochodem? Moj maz mial taki pomysl aby jechac nad morze ale mu to wybilam z glowy bo wydaje mi sie ze taka dluga podroz to nie dla malego dziecka
Maciek sie awanturuje jadac w samochodzie dluzej niz 2h i musimy robic postoje wiec podoz nad morze zajelaby nam ze 2 dni
reklama
maltanka
Fanka BB :)
ale się najadłam na obiad zjedliśmy pizze domową, a na deser zrobiłam faworki. Ledwo chodzę
habcia, aaale mi narobiłaś smaka na pizzę. mmmm.....
a ja mam ochotę dzisiaj na piffko z sokiem malinowym. i chyba zaraz idę do lodówki
Aaa to i ja zrobie smaka bo my pizze średnio raz w tygodniu jemy ;-) Ale kupiona bo mnie ciasto nigdy nie wychodzi
habcia fajnie macie z tym spokojnym podrozowaniem :-) jakbym wiedziala ze moj mlody bedzie spokojnie siedzial to i ja bym sie pokusila o wyjazd nad morze
habcia fajnie macie z tym spokojnym podrozowaniem :-) jakbym wiedziala ze moj mlody bedzie spokojnie siedzial to i ja bym sie pokusila o wyjazd nad morze
Zuzia24
czyzby angielski??? czy polski w kosulacie polskim w Manchesterze? (aby miec angielski paszport trzeba miec obywatelstwo angielskie a przynajmniej jedno z rodzicow musi miec )My mamy paszort angielski,tylko ze jeszcze go nie odebralismy (od listopada)bo jakos nam nie po drodze do ManchesteruW kazdym badz razie urzednicy zapewnili nas,ze mamy na to rok czasu
zazdroszcze Wamm imprezek.. my juz po ale z checia zrobilabym jeszcze jedna
Zuzia24
Tak tak myslalamo jednym,a napisalam co innego Chodzilo mi o polski paszport tylko,ze wyrabiany w Anglii
;-)
jak włączyłam stronkę BB to myślałam, że źle trafiłam ;-) Będę musiała się sporo czasu przyzwyczajać... Na razie widzę kilka niedociągnięć. Najbardziej to wkurza mnie, że nie zwijają się suwaczki u osób które mają ich kilka. Teraz zaś na stronie więcej jest suwaczków niż tekstu Może jeszcze to naprawią. Mam nadzieję
reklama
jak włączyłam stronkę BB to myślałam, że źle trafiłam ;-) Będę musiała się sporo czasu przyzwyczajać... Na razie widzę kilka niedociągnięć. Najbardziej to wkurza mnie, że nie zwijają się suwaczki u osób które mają ich kilka. Teraz zaś na stronie więcej jest suwaczków niż tekstu Może jeszcze to naprawią. Mam nadzieję
ja też zapomniała, że mają być zmiany :-)
przyzwyczaimy się