reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Zdrowka dla wszystkich chorujacych!!!

Dawno mnie nie bylo, az trudno wszystko ogarnąc. Ja cos chora jestem. Mam mdłości, czasem biegunke nie wiem co sie dzieje:(

Niedawno tez chorowalismy z mezem majac podobne objawy tzn on mial biegunke i bole brzucja a ja wymioty i lekka biegunka. Trwalo to ze 3-4 dni i przeszlo. To byla jakas infekcja wirusowa :tak:
Bralam taki lek Nifuroksazyd Hasco i po tym szybciejwrocilam do zdrowia bo ten lek jest wlasnie na choroby ukladu pokarmowego :tak: Polecam sprobowac bo nie jest bardzo drogi (ok 10zl za 24 tabl.) No a wczesniej bralam krople mietowe z nadzieja ze pomoga na mdlosci ale to tylko pogorszylo sprawe :szok:

reklama
Hmm tez to zamierzam zabrac,ale oprocz tego stosuje smecte a na biegunke entedral. Na poczatku myslalam ze moze w ciazy jestem, ale po zrobieniu testu moje mysli byly nie potrzebne.

halmarta i testy ciazowe sie myla na poczatku, jesli stezenie hormonow jest zbyt male ;-) jednak biegunka raczej wskazuje na wiruska:tak:

Halmarta dobrze że lepiej się czujesz:)
My jesteśmy w Kazimierzu z teściami i dzięki temu gościmy się w luksusowym apartamencie:)
Dzisiaj w nocy Zosia mi spadła z łóżka, łóżko ma ok 80 cm wysokości a Zosia zleciała centralnie na czoło, to moja wina bo nie przełożyłam jej do łóżeczka bo zasnęłam razem z nią a ona o 6 wybrała się na wycieczkę. Teraz ma wielką fioletową śliwę na czole.
Jej policzki też są w koszmarnym stanie. Ma dwie czerwone skorupy. Juz nie wiem co robić, od wczoraj je tylko jabłka, ryż, kurczaka i marchewkę bo jstem pewna że to pokarmówka, oprócz tego do ramion ma wysypkę od tych skorupek. Zawsze coś z tą Zochą. Poza tym jest wiecznie uśmiechnięta i się świetnie bawi i o to chodzi:)
Pozdrawiam Was

Biedna Zosia:-:)-:)-( Antar, a moze to na zmiane wody??? bo gdyby pokarmówka, to by całe ciałko było wysypane, a po wodzie " łapie tylko najdelikatniejsze miejsca i tam gdzie cześciej myjesie .

Biedna Zosia

A ja zaszłam na ciucha, wracaliśmy z przychodni i tak mnie podkusiło, żeby zajrzeć. Ludu, że szok. Pewnie widziałyśnie nieraz jak kurom rzuca się ziarno, to prawie się biją i jedna włazi na drugą, właśnie byłam świadkiem takiej sytuacji:szok: babka doniosła parę nowych ciuchów, a tu parę kobitek jak sępy się rzuciło, aż się zaczełam na głos śmiać do siebie.:eek: Stała obok mnie taka starsza babka i mówi do tej sprzedającej "trza się cieszyć, że ręce zostały":szok: Po prostu w dzień już się niewybiorę. Słyszałam, że takie akcje się tam dzieją, ale zobaczyć to na własne oczy- bezcenne:-)

reklama
Do góry