reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
o matko! Jolek kiedy Ty masz na to wszystko czas?? Dzieci, dom, BB i jeszcze robótki ręczne...? Chylę czoła za organizacje i talent manualny :)

Jolka, za jakiś czas zamówię dla Hanki czapeczkę taką wiosenną- widziałam taka ładną z kwiatuszkami białą u Ciebie :D

wpadłam na moment- pracę wysłałam własnie do promotorki- nie jest jeszcze dokonczona, ale musze to skonsultować... wyniki badań nieco mnie zaskoczyły i namiesząły, ale o tym innym razem Wam napiszę:) pokazały, że nie moge myśleć stereotypowo :) po tych kilku ostatnich dniach jestem padnięta z leksza...:baffled: teraz jak na szpilkach będe czekać, co pani prof mi napisze:szok:

bajuuuu :*

o matko! Jolek kiedy Ty masz na to wszystko czas?? Dzieci, dom, BB i jeszcze robótki ręczne...? Chylę czoła za organizacje i talent manualny :)

dzięki za słowa uznania wszystkim. Ja takie rzeczy robię wieczorem jak wszyscy śpią ,to ja wtedy zasiadam przed telewizorem i się odstresowuję :-D:-D

Jolka, za jakiś czas zamówię dla Hanki czapeczkę taką wiosenną- widziałam taka ładną z kwiatuszkami białą u Ciebie :D

wpadłam na moment- pracę wysłałam własnie do promotorki- nie jest jeszcze dokonczona, ale musze to skonsultować... wyniki badań nieco mnie zaskoczyły i namiesząły, ale o tym innym razem Wam napiszę:) pokazały, że nie moge myśleć stereotypowo :) po tych kilku ostatnich dniach jestem padnięta z leksza...:baffled: teraz jak na szpilkach będe czekać, co pani prof mi napisze:szok:

bajuuuu :*

eeee martusiu ty jak zwykle dasz radę na pewno jest spoko

Dawno mnie nie bylo, az trudno wszystko ogarnąc. Ja cos chora jestem. Mam mdłości, czasem biegunke nie wiem co sie dzieje:(

reklama
Do góry