reklama
Zuzia24
Fanka BB :)
oogladalamzainspirowana filmem " Kup Teraz"- pol. komedia., o aukcji allegro. POLECAM!!!
a aukcja rzeczywiscie pomyslowa :-)
stres pełną parą. Już niewiem co mam sobie przypominać ;/ u nas nie ma żadnego zestawu pytań. Pytają ze wszystkiego, z całych 5 lat. Koleżankę zapytali o to o jest mocniejsze absorpcja, adsoprcja, dyfuzja czy adhezja;masakra. Nie mieliśmy tego na studiach. Spać nie mogę, a powtarzając się jeszcze bardziej stesuje, że czegoś nie pamiętam. :/
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Anka- teraz niczego już nie zapamiętasz, a w mózgu jeszcze nabałaganisz!!!! idźże spać!!!! nie obleją Cię, najwyżej się obronisz na 3 z plusem;-);-);-);-) z worami pod oczami chcesz jutro iść? do chłopaków się przytul i spać! ja dziś miałam zasiąść i pisać, ale sobie muszę przemyśleć i się z tym przespać, właśnie idę... masz kopa w doopę! na szczęście
szczęśliwa1
Fanka BB :)
Habcia będzie dobrze :-) trzymam kciuki :-)
wierzę w ciebie dasz radęale jestem zestersowana. nie umiem tego tak jakbym chciała. Teraz Maksiu jest ze mna i do wieczora koniec z nauką a tak bym chciała... Dobra idę się zająć Maksiem
ana545
Mama Gabrysia
PowodzeniaHabcia kciuki zaciśnięte
reklama
Habciu!! będziu gut!!!! napisałaś i obronisz! nie może być inaczej!!!!! wierzę w Ciebie!!
Habcia bedzie dobrze ;-) od razu nam sie tutaj chwal jak ci poszlo :-)