Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
ode mnie teżjolek pozdrów męża ode mnie ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ode mnie teżjolek pozdrów męża ode mnie ;-)
no my też staramy się na spacerek co dzień iść .Wczoraj Niko poszedł z M i w pewnym momencie M mówi co mi się tak lekko ciągnie ,ogląda się i ...sanki puste ,a Niko w zaspie leży i nawet nie pisnął
I tu się z Tobą nie zgodzę my mieszkamy również w jednym pokoju i nauczyłam młodą zasypiać w łóżeczku.Na początku wychodziliśmy z pokoju i co pare minut wracałam ale to był koszmar młoda płakała i po trzech dniach się poddałam, a teraz siadam koło młodej przy łóżeczku i czekam jak zaśnie. Pierwsze parę dni było ciężkie bo non stop wstawała ja ją kładłam i tak w kółko, zasypiała późno bo 23-24 ale za to teraz jest git zasypia koło 20-21 i śpi do rana u siebie.Więc spróbuj może się uda, uważam że na każde dziecko jest sposób.POWODZENIA
ulinka maltanka jak kupicie sanki z oparciem to za rok tez wam sei przydzadza, a nie wiadomo ile jeszcze potrwa zima ;-)
pbg niszcza sie ale to jedyny przyzwoity zakup jaki mi rodzina z Angli przywozi wiec nie narzekam. Niemowlak i tak w tym chodzi 2-3 msc.
Pozostale zakupy z angli to firmy typu Next i niestety twarde dzinsy, albo koszule wizytowe, czyli cos z czego nie korzystam, albo wykorzystam raz czy dwa