reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

dziewczyny dzięki za uwagi co do wózków:tak:

lajfik u nas pewnie pieniązki Zosia dostanie jak bedzie trzeba to dołożymy i kupimy Zosi autko na akumulator i pilota do tatusia:tak::-D

oj naszemu tacie też się takie autko marzy:tak:

no my też staramy się na spacerek co dzień iść .Wczoraj Niko poszedł z M i w pewnym momencie M mówi co mi się tak lekko ciągnie ,ogląda się i ...sanki puste ,a Niko w zaspie leży i nawet nie pisnął:-D:-D

:-D:-D:-D my mieliśmy wczoraj dwie wywrotki na sankach. Jedna z mamą, a druga z tatą. oczywiście ta z tatą bardziej mokra:tak::-)

my dzisiaj w domu, czekamy na kuriera i fotelik, a sanki wieczorkiem zaliczymy:tak:

reklama
jolek ja Macka przypinam pasami do sanek zeby nie zlecial ;-) ale widze po malym ze najchetniej by sie wytarzal w sniegu. Bardzo go ciagnie do bialego puchu

joluś normalnie medal dla męża :-):-):-):-) uchachałam się i Ja i babcia moja
My nie wychodzimy bo trzeba pokonać 3 piętra w dół do tego wyciągnąć wózek z piwnicy, który jest w dwóch częściach i trzeba się przez drzwi przeciskać bo się nie otwierają całe więc latać bym musiała na dwa razy a jeszcze się by mogło okazać że jak bym zeszła już z ubraną niuńką to wózka by już nie było do tego po 15 minutach byłby krzyk że do domu chce także jak sobie tylko pomyślę o takiej wyprawie to mi się odechciewa. Niech trochę się ociepli albo bardzo niech się ociepli bo zgnijemy w tym domu.

Ja chodzę z Miłoszem na spacery, jak jest troszkę cieplej:-)
Sanek nie mamy jeszcze jak na razie. Ale dla niego to z szelkami obowiązkowo.:tak:

My dziś byliśmy na spacerku, mamy duże kółka w wózku, ale nie da się jechać po chodniku przez te zaspy, musiałam jechać po ulicy:wściekła/y:Sanek nie mamy a by się przydały. Hmm... a może jeszcze kupimy.

My dziś byliśmy na spacerku, mamy duże kółka w wózku, ale nie da się jechać po chodniku przez te zaspy, musiałam jechać po ulicy:wściekła/y:Sanek nie mamy a by się przydały. Hmm... a może jeszcze kupimy.

my się zastanawialiśmy czy w tym roku będą nam potrzebne sanki, no bo w sumie Hubert jeszcze mały, ale jak spadł śniego i wyszłam z wózkiem na spacer, to stwierdziłam, że jednak muszą być sanki :tak:

jolek normalnie się uśmiałam, superanckiego macie syna :-D A tatuś niech zamontuje sobie na ramionach lusterka, żeby mógł kontrolować sytuację :-D
U nas dziś było cieplej i bez wiatru, więc pochodziłyśmy sobie trochę. I od razu widać, że Werka zimna dużego nie lubi, bo dziś nie było żadnego marudzenia. A po południu mieliśmy kolędę. Ale się zachwycała świeczkami, jeszcze w trakcie modlitwy chciała je złapać, bo o dmuchaniu nie ma mowy. Kompletnie nie wie o co chodzi i nie kuma gdy jej pokazuję. Chyba na roczek tylko mama będzie dmuchać.

Ostatnia edycja:
jolek :-D:-D:-D

My staramy sie wychodzic na spacery codziennie,mam to szczescie,ze maly uwielbia byc na dworze niezaleznie od pogody:tak:

reklama
Do góry