JustineMyMind
Mama Laureńki
no to i tak masz komfortowo bo moja piękna smoczkiem oszukać sie nie daale po 10 minutach ostrego jedzenia wyciągam jej cyca i oszukuje smoczkiem:-) bo tak to by mi cały dzień przy cycku leżała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to i tak masz komfortowo bo moja piękna smoczkiem oszukać sie nie daale po 10 minutach ostrego jedzenia wyciągam jej cyca i oszukuje smoczkiem:-) bo tak to by mi cały dzień przy cycku leżała
a ma smoczek okrągły bo moja ma i najlepszy jest takino to i tak masz komfortowo bo moja piękna smoczkiem oszukać sie nie da
ma taki okrągły, troche spłaszczony, od 0-3 m. ale ona go toleruje na chwile tylko podczas spaceru na dworze. ale może to dobrze że nie lubi smoczusia, podobno zgryz sie psuje.a ma smoczek okrągły bo moja ma i najlepszy jest taki