reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Podróże małe i duże :)

;D ;D ;D ;D ;D
Co jak co ale trzeba przyznac ze park jest super zadbany...nie widac nawet papierka...kosze sa rozstawione co kawalek wiec wszyscy dbaja o czystosc...a wstep jest tani bo 2 euro od osoby...z cala pewnoscia bede odwiedzac czesto ten park...Dla Noemi to bedzie raj bo sama trawa wszedzie wiec krzywda jej sie nie stanie...idealne na stawianie pierwszych krokow ;)
...Powiem Wam ze duzooo osob kojazy Berlin z betonowym miastem...a tu jest wrecz przeciwnie..multum zieleni...Moja mama jak mnie odwiedzila byla poprostu w szoku...mowi ze wiecej my tu zieleni mamy jak na wsi... ;) ;) ;)
i fakt faktem...w mojej dzielnicy jest zieleni pod dostatkiem...zreszta same widzialyscie moj widok z mieszkania... bardzo blisko mam tez wode i cayl ogrom lodeczek...zaraz wkleje Wam widok z mostu ktory mam 300 m od domu...

reklama
a tu to miejsce ze stateczkami...tu akurat ogrodzone ale kawalek dalej juz mozna isc nad woda... a ta kobita na zdjeciach to moja mama :)
p1010017ka1.jpg

p1010028xe3.jpg

a tu sa schody ktorymi idzie sie nad ta wode...
p1010037py1.jpg

a tu widok z mostu ..na ta wode...
p1010053dh6.jpg

p1010056vh7.jpg

a dziekuje dziekuje...Mamuska sie trzyma... ;D ;D ;D
a swoja droga to juz nie zamierzam nigdzie sie stad wynosic...juz mi tu dobrze...

U nas podróże małe - na początku wczorajsza nad morze a dokładniej nad Zatokę do Kątów Rybackich - widac co podziwiałam w ten piękny wrześniowy dzień :)

a jak wracaliśmy to na promie stanął za nami kombajn az się nasze auto do góry podniosło :)
musiałam go uwiecznić:

A w niedzielę na spacerze w takim parku-lesie w Elblągu

wniosek- żeby było miło podróże nie zawsze muszą być duże :)

Baska fotki jak najbardziej udane... ;D
A kombajn...hehehehe co on tam robil na promie.. ;D :laugh: :D
A to morze...oj przeszlabym sie brzegiem moza...taki spacerek bosymi pytkami po wodzie,cieply wiatr,zachod slonca i ja z moim Adasiem obieci czule... kurde ale se wymyslilam ;) Normalnie romantyczka ze mnie... ;D

reklama
Do góry