reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Podróże małe i duże :)

Most Westchnień - nie ma nic wspólnego z miłością...a nazywa się tak ponieważ przez niego przechodzili skazańcy i często wzdychali nad swym losem/wyrokiem

reklama
Monte Cassino - zobaczcie na datę...to był dzień kiedy wracaliśmy do Polski i po drodze dowiedzieliśmy się że papiez nie żyje :(

No właśnie sama nam zazdroszcze ;) bo nie wiem czy taki rejsik się kiedyś jeszcze powtórzy...a to była taka spóźniona - i myslę że dość oryginalna bo w 8 osobowej kajucie ;D - podróż poślubna

Baśka fajnie a ta wyspa wulkaniczna strasznie podobna do Santorini. Śmierdziało siarką? No i zamiast skupiać się na widoczkach to patrzyłam jak twój synek jest podobny do ojca ;D ;D ;D

:) :) :)
Oj śmierdziało okrutnie ale specjalnie mi to nie przeszkadzało- tzn nie odrzuca mnie ten zapach...wykąpaliśmy się nawet w takim siarczanym bajorku - niby zdrowo, ale ten strój w którym byłam to po wielokrotnym praniu do dziś śmierdzi siarką ;D

A my byliśmy dziś ze znajomymi na Mistrzostwach Polski Południowej w Skokach. Oto kilka fotek.

3ni7.jpg

reklama
sumka pisze:
Baśka fajnie a ta wyspa wulkaniczna strasznie podobna do Santorini. Śmierdziało siarką? No i zamiast skupiać się na widoczkach to patrzyłam jak twój synek jest podobny do ojca  ;D ;D ;D

Dziewczyny - Wy naprawde widzicie tak to podobieństwo?? Nawet na tych zdjęciach :) ? Ja widziałąm bardziej jak był maleńki - jak mu przybyło trochę tłuszczyku to mniej...zauważam pewne elementy "moje" ;)

Pysia - fajnie, a Ty jeździsz?

Do góry