reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Podróże małe i duże :)

reklama
Pati, u nas w Zielonej Górze biura podróży są tak nieprofesjonalne, że aż się nie chce tam iść. Byliśmy w kilku i po prostu żenada... Niektóre w ogóle nie organizują przelotów samolotem, w jednym pani wręczyła mi katalogi do przejrzenia, bo ona ma w komputerze tylko wybrane oferty last minute(!), w jeszcze innym zaoferowano nam wczasy w Grecji za 4 tysiące od osoby...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jedna babka zapytała, dlaczego nie chcemy jechać autokarem. Ja jej na to, że dziecko nie wytrzyma ponad 20 godzin w takich warunkach. A ona ze zdziwieniem stwierdziła, że przecież można dziecko nafaszerować tabletkami typu aviomarin i wtedy tak padnie, że prześpi całą podróż.... Pozostawię bez komentarza dalszą część naszej rozmowy :angry::angry::angry:
Dlatego jeżeli już zdecydujemy, dokąd chcemy jechać, poszukamy jakiegoś profesjonalnego biura w innym, większym mieście...

Asia a może Chorwacja? Klimat ciepły, woda też i z jedzeniem podobno nie ma problemu bo to jest kraj polecany dla rodzin:-)

Wczoraj widzialm pogode i juz w niedziele ma byc 25 stopni a w poniedzialke 30, i tego sie bede trzymac:-):-)i tak ma byc 2 tygodnie pierwsze lipca przynajmniej..:-):-)Pati - ja sie tez uparlam na nasze morze i basta:-):-)

uppsss sumka - a ja myslam ze tam juz bylas...nam powiedzial koles ze 50zeta od osoby plus 10zeta za dziecko za media....dam znac jak tam jest na pewno:)

Asia- jedzenie dla dziecka w sloiczkach a wode butelkowana...bo inaczej to chyab az starch cos dawac...

Aniu76:wściekła/y: jakie pierwsze dwa tygodnie, cały lipiec ma być piekny ja jadę w drugiej połowie nad polskie morze

Ania, u nas jest problem ze słoiczkami, bo Marcinek nie może jeść tych wszystkich dań dla niemowląt... To dziwne, ale mu szkodzą, strasznie po nich ulewa, ma zaparcia itp.... A woda to tylko z butelek - masz rację.
Aniab, w tym czasie, kiedy chcemy jechać, nie możemy już dostać żadnej wycieczki do Chorwacji - jest strasznie popularna i trzeba było rezerwować dużo wcześniej. A dojazd własny odpada, bo chcemy jechać w 6 osób...

Asia myślę że jak Marcinek je to co wy to raczej nie powinniście miec problemów tylko musicie poszukac w dobrym biurze podróży jakieś godne miejsce bo przecież ludzie jeżdżą z dziecmi w różne miejsca a poza tym to poradz się waszego lekarza bo można nieraz wspomóc organizm farmakologicznie

Asiu nie posluchasz pani w biurze podrozy?? No ja bym Ci jeszcze proponowala wziac zapas jakis nasennych co wieczorami zapodasz i Cinek bedzie
Wam spal a Wy na impreze :-):-D
A tak szczerze to jakas pierdolnieta ta baba!!!!!!!!!!!!
Teraz na cos profesjonalnego trafic to naprawde zadkosc...Wszyscy na swoich miejscach pracy to jakby za kare cholera byli:angry:

Ania76-ja ostatni raz na ta polske tak bede sie upierac bo jak tak dalej pojdzie to nic w tym zyciu nie zwiedze....:eek:
Zamawiam pogode od 12-do konca lipca:-D

reklama
Do góry