reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Pati, u nas w Zielonej Górze biura podróży są tak nieprofesjonalne, że aż się nie chce tam iść. Byliśmy w kilku i po prostu żenada... Niektóre w ogóle nie organizują przelotów samolotem, w jednym pani wręczyła mi katalogi do przejrzenia, bo ona ma w komputerze tylko wybrane oferty last minute(!), w jeszcze innym zaoferowano nam wczasy w Grecji za 4 tysiące od osoby... Jedna babka zapytała, dlaczego nie chcemy jechać autokarem. Ja jej na to, że dziecko nie wytrzyma ponad 20 godzin w takich warunkach. A ona ze zdziwieniem stwierdziła, że przecież można dziecko nafaszerować tabletkami typu aviomarin i wtedy tak padnie, że prześpi całą podróż.... Pozostawię bez komentarza dalszą część naszej rozmowy
Dlatego jeżeli już zdecydujemy, dokąd chcemy jechać, poszukamy jakiegoś profesjonalnego biura w innym, większym mieście...
Dlatego jeżeli już zdecydujemy, dokąd chcemy jechać, poszukamy jakiegoś profesjonalnego biura w innym, większym mieście...
mama Marcinka
To prawda, ale klimatu się nie obawiam. Jedynie zastanawiam się, jak jest z jedzeniem i wodą....Asia, Tunezja to jednak Afryka - czy ja wiem...
Wczoraj widzialm pogode i juz w niedziele ma byc 25 stopni a w poniedzialke 30, i tego sie bede trzymac:-):-)i tak ma byc 2 tygodnie pierwsze lipca przynajmniej..:-):-)Pati - ja sie tez uparlam na nasze morze i basta:-):-)
uppsss sumka - a ja myslam ze tam juz bylas...nam powiedzial koles ze 50zeta od osoby plus 10zeta za dziecko za media....dam znac jak tam jest na pewno
Asia- jedzenie dla dziecka w sloiczkach a wode butelkowana...bo inaczej to chyab az starch cos dawac...
uppsss sumka - a ja myslam ze tam juz bylas...nam powiedzial koles ze 50zeta od osoby plus 10zeta za dziecko za media....dam znac jak tam jest na pewno
Asia- jedzenie dla dziecka w sloiczkach a wode butelkowana...bo inaczej to chyab az starch cos dawac...
mama Marcinka
Ania, u nas jest problem ze słoiczkami, bo Marcinek nie może jeść tych wszystkich dań dla niemowląt... To dziwne, ale mu szkodzą, strasznie po nich ulewa, ma zaparcia itp.... A woda to tylko z butelek - masz rację.
Aniab, w tym czasie, kiedy chcemy jechać, nie możemy już dostać żadnej wycieczki do Chorwacji - jest strasznie popularna i trzeba było rezerwować dużo wcześniej. A dojazd własny odpada, bo chcemy jechać w 6 osób...
Aniab, w tym czasie, kiedy chcemy jechać, nie możemy już dostać żadnej wycieczki do Chorwacji - jest strasznie popularna i trzeba było rezerwować dużo wcześniej. A dojazd własny odpada, bo chcemy jechać w 6 osób...
Asia myślę że jak Marcinek je to co wy to raczej nie powinniście miec problemów tylko musicie poszukac w dobrym biurze podróży jakieś godne miejsce bo przecież ludzie jeżdżą z dziecmi w różne miejsca a poza tym to poradz się waszego lekarza bo można nieraz wspomóc organizm farmakologicznie
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Asiu nie posluchasz pani w biurze podrozy?? No ja bym Ci jeszcze proponowala wziac zapas jakis nasennych co wieczorami zapodasz i Cinek bedzie
Wam spal a Wy na impreze :-)
A tak szczerze to jakas pierdolnieta ta baba!!!!!!!!!!!!
Teraz na cos profesjonalnego trafic to naprawde zadkosc...Wszyscy na swoich miejscach pracy to jakby za kare cholera byli
Ania76-ja ostatni raz na ta polske tak bede sie upierac bo jak tak dalej pojdzie to nic w tym zyciu nie zwiedze....
Zamawiam pogode od 12-do konca lipca
Wam spal a Wy na impreze :-)
A tak szczerze to jakas pierdolnieta ta baba!!!!!!!!!!!!
Teraz na cos profesjonalnego trafic to naprawde zadkosc...Wszyscy na swoich miejscach pracy to jakby za kare cholera byli
Ania76-ja ostatni raz na ta polske tak bede sie upierac bo jak tak dalej pojdzie to nic w tym zyciu nie zwiedze....
Zamawiam pogode od 12-do konca lipca
reklama