reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Podróże małe i duże :)

Wiecie co jak tak siedze i mysle ze jak taka pogoda bedzie jak teraz to chyba sie powiesze:wściekła/y:Bo uparlam sie na Polske zamias leciec gdzies w "cieple"... Ale jakas taka cicha nadzieje jeszcze we mnie jest ze sie polepszy...Patrze w ten telewizor i tylko powodzie,wichury,gradobicia i na lepeij sie nie zanosi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Ania, na razie nie znalezlismy, bo nie szukalismy :szok: a nie szukalismy, bo nie wiemy, na kiedy szukac.... Pewnie pojdziemy na zywiol i jak juz postanowimy jechac, to bedziemy szukali na gwaltu-rety......

Pati, jak to mawia moj brat: NIC NIE DYGAJ :-D:-D:-D ....w sensie, wszystko bedzie cacy, pogoda sie poprawi, wakacje Ci sie udadza i w ogole bedzie SUPER!... :-D

U nas też ostatnie dni zimno i deszczowo...aż się nie chce wierzyć, że jeszcze niedawno były takie upały. Myślę jednak, że wkrótce pogoda się poprawi, bo przecież zapowiadali upalne, suche lato...
A my zastanawiamy się jednak nad jakimś wyjazdem zagranicznym. Z tego co słyszę, nad naszym morzem już kiepsko z miejscami, a poza tym liczą sobie takie ceny, że za tę kwotę można zaszaleć gdzieś w naprawdę ciepłym klimacie. Zastanawiam się tylko, gdzie by tu bezpiecznie pojechać z Marcinkiem, tak żeby nie było zbyt dużych upałów. No i oczywiście żeby było bezpiecznie pod względem wody, jedzenia i chorób. Może słyszałyście, gdzie najlepiej wybrać się na wczasy z roczniakiem?

Czytałam dziś w gazecie, że na południu Europy masakryczne upały (Gracja, Bułgaria, Rumunia, włochy...) - łącznie ze śmiertelnymi przypadkami:szok: Dlatego ja tam już wolę nasze polskie lato;-):tak:

kASIA ja tez to co rusz ogladam -u nas na poludniu niemiec powodzie,gradobicia a tam upaly siegajace ponad 50 stopni...Pokazywali ze na maskach samocodow mozna usmazyc bez problemu jajka,a asfalt miekki jak plastelina...Ludzie mdleja,umieraja i cholera wie co jeszcze...Boze powiedzcie co sie na tym swiecie dzieje:szok:...Powoli zaczynam sie martwic o przyszlosc mojego dziecka...:eek:

reklama
Do góry