reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Podróże małe i duże :)

A my byliśmy w piatek w Warszawie:-) Rozglądałam się za naszymi stoliczankami:-), ale żadnej nie widziałam. Pewnie dlatego, że na spacerze byliśmy krótko i praktycznie tylko w Łazienkach, a potem jeszcze zaledwie na chwilę wskoczyliśmy do Arkadii.
Marcinek całą podróż zniósł bardzo dzielnie. Niestety w ciągu dnia spał bardzo mało, tak był zafascynowany widokami za oknem:-D Dwa razy zaczynał lekko marudzić, ale wtedy zadziałały "zabawki na wyjątkowe okazje";-): torebka mamy, pudełko tik-taków, osłonka przeciwsłoneczna na szybę i oczywiście komórka mamy:-) Wracaliśmy do domu wieczorem i częściowo w nocy i też było nieźle. Największy problem był z zaśnięciem, bo przyszedł czas snu, ale na dworze było jeszcze widno i Marcinek nie mógł się zdecydować, czy już zasnąć, czy jeszcze trochę powyglądać przez okno;-):-D Pomogło opowiadanie bajek, śpiewanie kołysanek i wreszcie masowanie stópek - Niuniek wyciszył się, przytulił ukochaną żabę i zasnął. I spał bez przebudzenia aż do samego domku:-)

reklama
Ups, to przepraszam, Asia - jakos to do mnie nie dotarlo. Bije sie w piersi ;-) Wiem tylko, ze Basia 31 maja ma tu byc.......

ja tez czytalam ze sie wybiera ale nie doczytalam ze to juz sie wybiera....
oj szkoda ...bys nas odwiedzila...:-):-):-):-):-)
nastepnym razem pisz drukowanymi literami:-):-):-)zeby do nas dotarlo

fusik ja sie z Toba umowie w Lodzi bede od przyszlej soboty do przyszlej niedzieli - rodzice mieszkaja na Dabrowie:-):-)

a jak waracam do sie z wawiankami umawiamy....- moga byc Lazienki:-):-)

No gdzieś tam na jakimś wątku wspominałam, że jedziemy, ale specjalnie nie chciałam się umawiać, bo naprawdę mieliśmy bardzo mało czasu. Nawet nie wiedziałam, czy gdziekolwiek ruszymy na miasto, ale trochę czasu udało się wygospodarować na krótki spacer. Można powiedzieć, że byliśmy tam w interesach... Ale obiecuję, że jeżeli jeszcze kiedyś będę wybierać się do Warszawy, to na pewno znajdę chociaż chwilkę na spotkanie z Wami :-)

to chyba bylo na watku plotczki ale juz nie wiem wiec napisze tutaj:)))
Sumka - dzieki za namiary do sztormiaka w Jastrani, dzwonilismy i jest miejsce i juz w niedziel jedziemy!! yupiiiii ja jej!!!!!
Pierwszy tydzien za 110zl pokoj 3-os z balkonem a pozniej pokoj na poddaszu bez balkonu za 70zl - no chyab ze nam sie niespodoba opcja poddasza to bedziemy szukac...

Heatherek - a wy cos znalezliscie juz????

dziewczyny piszcie gdzie jedziecie i kiedy????

reklama
Ania to koniecznie daj znać co i jak bo my jedziemy tam dopiero w sierpniu i w razie czego poproszę o pilne ostrzeżenie :-) bo wpłacona dopiero 100 zaliczki. Nas skasował 120 za pokój bez balkonu za naszą 4 więc chyba macie siakieś chody :-D

Do góry