reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

podpis (chlopiec / dziewczynka)

Tzn w 22 tyg.miałam robione też w szpitalu usg i lekarz widział dokładnie moją dzidzię ale kiedy zapytałam o płeć odpowiedział mi tymi słowami:,,widać dokładnie dziecko ale uważam że nie jest to istotne aż tak bardzo...'':-:)confused:
ojej ale lekarz :szok:
istotne może nie jest, ale jak każda mama chciałąbym przeciez wcześniej wiedzieć :-)

reklama
U mnie chlopak będzie:) Mą wniebowzięty już od początku a mi się marzyło, że dziewczynkę będe na strzelnicę prowadzała żeby nie była zbyt "dziewczyńska" ;)

My bedziemy mieli dziecko dopiero we wrzesniu, wiec jeszcze za wczesnie na okreslenie plci ;) ale liczymy na chlopca, i miejmy nadzieje, ze tak bedzie.

Ja od początku chciałam mieć pierwszego chłopca. No i się udało:-) Bedzie chłopak. Z ostatniego usg wyszło, że będzie duży chłopak:tak: Aż boję się czy dam radę przy porodzie. :confused:

Witam, ja w pierwszej ciązy planowałam chłopca i się udało przytulanka były w 15dc a skok tempki w 16dc - z tej matematyki jest super chłopak ;o)

teraz planowałam dziewuchę i jeszcze nie wiem kto we mnie siedzi bo za wczesna ciąża , a staranka były w 13dc a skok dopiero w 18dc . Zobaczymy w marcu !

pozdrawiam

Ja od początku chciałam mieć pierwszego chłopca. No i się udało:-) Bedzie chłopak. Z ostatniego usg wyszło, że będzie duży chłopak:tak: Aż boję się czy dam radę przy porodzie. :confused:

mój chłopak ważył 4400 był największy na oddziale, dałam radę urodzić naturalnie więc Tobie tez życzę wytrwałości ;o))

U mnie wstępnie (w 18 tygodniu) stwierdzono, że będzie córeczka :-D ale jeszcze ok. 22 tygodnia idę na wizytę do poradni usg (już na połówkowe) i mam nadzieję, że wtedy już na 99% sie dowiem :-D

Witamy :-)
U Nas już w 15 tyg lekarz Nas zaskoczył, bo dopatrzył się siusiaka :-)
Potwierdzone u lekarza w Czechach (chodzę do Polski i do Czech, bo tam pracuję i mają lepszą opiekę)

Skoro w dwóch krajach powiedzieli, że będzie synek to chyba możemy im wierzyć :blink:

reklama
U nas też będzie synuś. Mąż dumny jak paw. Płeć potwierdzona dwukrotnie na USG, także chyba się już nie zmieni :) (sąsiadka miała mieć córkę - całą ciążę tak jej lekarz mówił a urodził się syn, także natura i USG płata figle).
A jak tak chciałam mieć córunię.... Ale synuś teraz jest wyczekiwany na maksa :)

Do góry