Patka09051994
Zaciekawiona BB
Pomyliłam się źle spojrzałam można się pomylić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrób test albo idź na betęPomyliłam się źle spojrzałam można się pomylić
Jutro będę testować rano już 3 dzień spóźnia mi się miesiączka a dziś miałam plamienia jasno różowe dodam jeszcze że temperatura mierzona i wynosi rano po przebudzeniu 36,8 i 37,3Ciąża albo jest albo nie. Fakt, czy zrobisz teraz test czy nie, tego nie zmieni. Jeśli ciąża jest, to nie zniknie magicznie dlatego, że zrobiłaś test. Każda z nas, gdy się stara, chce mieć pozytywny test, wiadomo. Nie ma innego rozwiązania jak po prostu go zrobić. Albo iść na betę.
Okres się nie rozkręcił?Jutro będę testować rano już 3 dzień spóźnia mi się miesiączka a dziś miałam plamienia jasno różowe
NieOkres się nie rozkręcił?
Ale przed czym sie wahasz? Że za wcześnie? Czy co?Witam was spowrotem jestem 4 dzień spóźnienia okresu dziś po południu dostałam plamienia jasno różowego i bym chciała już testować ale się wacham i proszę o poradę jak było u was
No że za wcześnieAle przed czym sie wahasz? Że za wcześnie? Czy co?