reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pobaw się ze mną, mamo!

Kasiad super Oli sie bawi:tak::-)
Hubek tak codziennie, to jegio ulubiona zabawa, własnie figurkami: ma strazaka Sama, mechanika samochodowego i Myszkę Miki i Noddiego i ciagle się nimi bawi, a to strazak ich ratuje, a to jada na wycieczke samochodem mechanika, i różne takie:rofl2: albo udaje, ze Noddi to mama a Miki to on i mama bierze go na ręce, śpiewa, i tuli i całuje:rofl2:

z tej ksiązki to jeszcze fajan zabawa: do worka (nie może byc przezroczysty) wkładamy po dwie takie same rzeczy i dziecko wkłada rączkę i musi wyjmować rzeczy parami: jak wyjmie np klocek to musi nie patrząc do środka następnie też wyjać klocek, Hubek to lubi:tak:

reklama
nie wiem czy znacie takie książeczki JULKA POZNAJE ŚWIAT - KOMPLET EDUKACYJNY (565318217) - Aukcje internetowe Allegro
są naprawdę super:tak::-) wyjaśniają dziecku i przyblizaja wiele spraw z otaczającego je świata no i pomagaja rozwiazac niektóre problemy...np. korzystanie z nocniczka, HUbkowi często jak powiem "a pamiętasz jak Julka robiła sisusiu na nocniczek" to odrazu chce iść:tak:;-)

My z kolei mamy z tej serii,tez fajne,Kuba je uwielbia
Kamyczek. Przy stole - bajarka.pl - księgarnia pełna bajek
Kamyczek. Moje narodziny - bajarka.pl - księgarnia pełna bajek
Kamyczek Na nocniczku NOWA (571138189) - Aukcje internetowe Allegro
i wiele innych...:tak:

no właśnie a mi sotatnio brakuje pomysłów na zabawę.
ostatnio wszystko jest -be :crazy:
ciastolina be
autka be
rysowanie be
klocki be
no tragedia może to wyżybająca się piątka i wszystko wróci do nromy jak już wyjdzie ale ksiązki rewelacja a zwłąszcza ta z zabawami no i o kamyczku bardzo mi się podoba zamówię napewno.

Dziś znów Paulina się bawiła z Oliwką w malowanie, żeby mała się nie nudziła, cały dzień w końcu w chałupie siedzi z powodu choroby. Paulina to nie mama, ale podpinam do tego wątku :sorry2:

Załączniki

• oli maluje 105.jpg
    oli maluje 105.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 62
  • oli maluje 122.jpg
    oli maluje 122.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 70
  • oli maluje 125.jpg
    oli maluje 125.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 68
  • oli maluje 281.JPG
    oli maluje 281.JPG
    94,7 KB · Wyświetleń: 55
  • oli maluje 301.jpg
    oli maluje 301.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 59
gdyby Szymek miał takie łapki to by stał i krzyczał przy drzwiach do łazienki :-D:-D:-D:-D:-D:-D
no ale zabawa na 102

reklama
Świetnie się Oli bawiła, fajnie że PAulina lubi i umie sie nią zająć:tak::-)

A Hubek też czyścioszek, jak na dworze cos dotknie to zaraz stoi z raczkami w górz, że mam mu obetrzeć, no a wdomu to zaraz woła "myj, myj":-)

Do góry