reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pobaw się ze mną, mamo!

Joasiek ale ty pomysłowa jesteś-super pomysł.

kurczę ja też nie myślałam o grach dla Szymka jakoś taki za mał mi się wydaje, że go to nie będzie interesowało albo będzie siedenerwował i rzucał wszystkim-ale chyba coś mu wybiorę.

no właśnie na jakiej zasadzie działa ta gra z długopisem???-miałyście się chwalić.

reklama
Magic Pen - w środku są plansze z róznymi zadaniami: odnajdywanie cienia podanego przedmiotu, wyszukiwanie przedmiotów zielonych czy czerwonych, dodawanie (ale to wiaodmo dla starszych raczej dzieciaków), itp. jak sie najedzie długopisem na kropeczke przy prawidłowej odpowiedzi to piszczy i świeci sie lampka. moze ta kropeczka na która trzeba najechac wydaje sie malutka, ale świetnie uczy precyzji, hubek sa z tym radzi juz super:tak::-)

jak dla mnie super
GIGANTYCZNA GRA W KLASY, 2 METRY DŁUGOŚCI ,OD SS (807542544) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy Szymek teraz skacze po swoich piankowych kwadratach tylko muszę je pozrozkłądać po pokoju i mówć na jaki kolor ma skoczyć-mega mu się to podoba

i to też mi się podoba zwłaszcza jak mały podchwycił angielskich słówek z bajki niedźwiedź w wielkim niebieskim domu
słucha co mów miś a ja mu mówię po angielsku co tam napisane.
-connected - Szymi mówi: koniecznik ale znaczenie zna że to znaczy połączony
Gra Angielski dla najmłodszych !!!!! NOWOŚĆ !! (802467443) - Aukcje internetowe Allegro

dziewczyny jak się robi takiego misia itd co rusza rączkami i nóżkami ??? :zawstydzona/y:bo dziś zaczęłam z Emilką robić i nie wiem jak sznureczki połączyć żeby jak się pociągnie nóżki i rączki się ruszyły:sorry2: nie znalazłam nigdzie albo źle szukam :baffled:

no szkoda że nikt nie pamięta :)

No ja znalazłam taki opis i juz rozumiem.
"Połacz jednym sznurkiem rączki i drugim nogi ,a nastepnie przywiąż sznurek do poruszania - najpierw na środku sznurka łączącego ręce i drugie wiązanie na środku sznurka od nóg ( ten sznurek musi być dłuższy i zwisać nieco po zawiązaniu tego drugiego węzła). Najlepiej w praktyce dopasować długość sznureczków"

Sama z ciekawości zrobie jutro i wkleję fotę.

Ostatnia edycja:
dzięki :)

ale ja bardziej nie kumam jak połączyć nóżki i rączki z tułowiem żeby sie ruszały heh
wiecie może jak ?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry