reklama
wodniczka22
Fanka BB :)
agao pisze:tak tylko mój cudowny lekarz miał dyżur i m a nadal a pzryjmie mnie jutro o 16 chciałam iśc do niego do szpitala i zapłacić mu jak za wizytę ale do jutra nie umrę podobno
To już bym zmieniła lekarza...i mówię to całkiem serio...
Mój jest ordynatorem..jeśli tylko coś się dzieje czy o 14 czy o 2 w nocy to zawsze ma dla mnie czas i każde natychmiast przyjechać...i uważam, że tak powinno być
wodniczka22
agao pisze:a Ty z Wawy?? jak tak to proszę o namiary na Twojego lekarza bo to mój 3 i tak wydaje mi się najlepszy, jak był na wycieczce w bali to pisałam z nim smsy o moich dolegliwościach i odpisywał a teraz nie wiem co z nim?!
Niestety nie... :
A
azik
Gość
byłam dziś u gin. słyszałam serducho, dzidzio rosnie jak najęte, kopie lekarza
za dwa tygodnie wizyta i usg bedę już w 20 tygodniu
za dwa tygodnie wizyta i usg bedę już w 20 tygodniu
wodniczka22
No dziewczyny to czekam na wasze wieści
Joanna30 - moze dzis poznasz już płeć dzidzi....
Joanna30 - moze dzis poznasz już płeć dzidzi....
reklama
czekamy na wiadomości
u mnie po piątjowej wizycie ok jutro idę na krew i mocz a infekcja to chyba nie była bo tego samego dnia nic już mi nie było a lekarz stwierdził że nic się nie dzieje, a przy wejściu do .... mnie piekło bo chyba za daleko się wydepilowałam -jak zwykle zreszta
u mnie po piątjowej wizycie ok jutro idę na krew i mocz a infekcja to chyba nie była bo tego samego dnia nic już mi nie było a lekarz stwierdził że nic się nie dzieje, a przy wejściu do .... mnie piekło bo chyba za daleko się wydepilowałam -jak zwykle zreszta
Podziel się: