reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u ginekologa.

tak tylko mój cudowny lekarz miał dyżur i m a nadal a pzryjmie mnie jutro o 16 chciałam iśc do niego do szpitala i zapłacić mu jak za wizytę ale do jutra nie umrę podobno

reklama
agao pisze:
tak tylko mój cudowny lekarz miał dyżur i m a nadal a pzryjmie mnie jutro o 16  chciałam iśc do niego do szpitala i zapłacić mu jak za wizytę ale do jutra nie umrę podobno

To już bym zmieniła lekarza...i mówię to całkiem serio...
Mój jest ordynatorem..jeśli tylko coś się dzieje czy o 14 czy o 2 w nocy to zawsze ma dla mnie czas i każde natychmiast przyjechać...i uważam, że tak powinno być

a Ty z Wawy?? jak tak to proszę o namiary na Twojego lekarza bo to mój 3 i tak wydaje mi się najlepszy, jak był na wycieczce w bali to pisałam z nim smsy o moich dolegliwościach i odpisywał a teraz nie wiem co z nim?!

agao pisze:
a Ty z Wawy?? jak tak to proszę o namiary na Twojego lekarza bo to mój 3 i tak wydaje mi się najlepszy, jak był na wycieczce w bali to pisałam z nim smsy o moich dolegliwościach i odpisywał a teraz nie wiem co z nim?!

Niestety nie... ::)

dzisiajidę do gina i pewnie przy okazi zobaczę małego bobka mam nadzieję zę wszystko oki
napiszę w niedzielę bo dzisiaj po wizycie u ginekologa jadę do Grudziadza do rodziców jak co tydzień zresztą a tam nie mam kompa

byłam dziś u gin. słyszałam serducho, dzidzio rosnie jak najęte, kopie lekarza ;)

za dwa tygodnie wizyta i usg ;) bedę już w 20 tygodniu ;)

reklama
czekamy na wiadomości
u mnie po piątjowej wizycie ok jutro idę na krew i mocz a infekcja to chyba nie była bo tego samego dnia nic już mi nie było a lekarz stwierdził że nic się nie dzieje, a przy wejściu do .... mnie piekło bo chyba za daleko się wydepilowałam -jak zwykle zreszta ;)

Do góry