reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u ginekologa.

reklama
a co wam ginek mówił o ułożeniu dzidzi
bo mi mówił że moja leży pupcią do dołu i to troszke nie dobrze że lepiej żeby sie obróciła ???

moje dzidzi mnie ma położenia tzn. ma położenie zmienne. W ogóle to nie lubi zdjęć i wierci sie jak oszalałe. :)

moje chyba tez lezy glowka w dol a dzisiaj poczula pierwsze kopniecie w zebro- fajne uczucie...troszke zabolalo hehe a ostatnio tak krecilo glowka tam na dole jakby mowilo "nie, nie, nie" :D
jak sie dowiedzialam ze lezy glowka w dol to troszke sie zmartwilam ze sie szykuje do przyjscia na swiat, ale juz wiem ze w 7-mym mies. moga sie dzieci tak obrucic co wcale nie znaczy ze nie bedzie jeszcze brykac w ta i w ta strone

ułożeniem dzidzi nie ma sie co jeszcze przejmować, niektóre odwracaja sie dopiero w dniu porodu, więc wszystko przed nami ;)

a Wy myślicie że co, tak wygodnie całe 9 miechów dogóry nogami chodzić ??????

reklama
Do góry