reklama
A
azik
Gość
agao, chyba skoczę tam do Ciebie i nakopię Ci do TYŁKA!!!
przestań NATYCHMIAST!
przestań NATYCHMIAST!
koga
Mama Maksa i Julka
No nie, na ten wątek to strach wejść....
ja się panicznie boję rozchorować, teraz mąż miał zapalenie gardła i jak powiedział lekarce, że ma żonę w ciąży to mu dała zwolnienie na 10 dni!,nagotowałam mu rosołu i nafaszerowałam lekami, a jutro wyganiam już do roboty :laugh: zwolnienie mu pani doktor przepisze i skróci
boję się rozchorować - bo antybiotyk to ja raz w życiu wzięłam i mało co w szpitalu nie wylądowałam tak jestem uczulona - i to właśnie na penicylinę i pochodne!!!
nie ma więc dla mnie ratunku!
ja się panicznie boję rozchorować, teraz mąż miał zapalenie gardła i jak powiedział lekarce, że ma żonę w ciąży to mu dała zwolnienie na 10 dni!,nagotowałam mu rosołu i nafaszerowałam lekami, a jutro wyganiam już do roboty :laugh: zwolnienie mu pani doktor przepisze i skróci
boję się rozchorować - bo antybiotyk to ja raz w życiu wzięłam i mało co w szpitalu nie wylądowałam tak jestem uczulona - i to właśnie na penicylinę i pochodne!!!
nie ma więc dla mnie ratunku!
No na mnie już Tomcio pomału zaczyna krzyczeć że jakjeszcze raz poczytam coś na necie to mi kompa wywali. Ja to hipohondrie może i mam ale na punkcie dzidzi. ja moge umierać byle by dzidzi było zdrowe. jak pójde w środe do gina to poprosze go o coś na mózg. Może jest coś bezpiecznego??
K
kasiula matula
Gość
mój gin w końcu wrócił z chorobowego
wszystko jak zawsze czyli bez zarzutów
tylko cos mu nie pasi w ułożeniu dzidzi i radził żebym spała na lewym boku żeby łatwiej było sie jej przekręcić
postaram sie jak tylko bede mogła ;D
wszystko jak zawsze czyli bez zarzutów
tylko cos mu nie pasi w ułożeniu dzidzi i radził żebym spała na lewym boku żeby łatwiej było sie jej przekręcić
postaram sie jak tylko bede mogła ;D
reklama
katiNJ
Fanka BB :)
MI tez kazali spac na lewym boku a to dlatego ze po prawej stronie idzie jakas glowna zyla ktora odprowadza krew z nog i lezac na lewym boku latwiej krew plynie i to zapobiega obrzekom nog i stop.
Podziel się: