reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u ginekologa.

reklama
No nie, na ten wątek to strach wejść....
ja się panicznie boję rozchorować, teraz mąż miał zapalenie gardła i jak powiedział lekarce, że ma żonę w ciąży to mu dała zwolnienie na 10 dni!,nagotowałam mu rosołu i nafaszerowałam lekami, a jutro wyganiam już do roboty :laugh: zwolnienie mu pani doktor przepisze i skróci
boję się rozchorować - bo antybiotyk to ja raz w życiu wzięłam i mało co w szpitalu nie wylądowałam tak jestem uczulona - i to właśnie na penicylinę i pochodne!!!
nie ma więc dla mnie ratunku!

mnie to by się przydały zatyczki do uszu i jakieś klapki na oczy nie czytałabym i nie słyszała to bym się nie denerwowała a tak to po prostu Hipochondria ::)

No na mnie już Tomcio pomału zaczyna krzyczeć że jakjeszcze raz poczytam coś na necie to mi kompa wywali. Ja to hipohondrie może i mam ale na punkcie dzidzi. ja moge umierać byle by dzidzi było zdrowe. jak pójde w środe do gina to poprosze go o coś na mózg. Może jest coś bezpiecznego??

melisal można uspokajająco lub herbatke z melisy
dla mnie to psychotropy wskazane by były ale w ciąży nie można ;)

dzisiaj już mi lepiej z psycho

mój gin w końcu wrócił z chorobowego
wszystko jak zawsze czyli bez zarzutów

tylko cos mu nie pasi w ułożeniu dzidzi i radził żebym spała na lewym boku żeby łatwiej było sie jej przekręcić
postaram sie jak tylko bede mogła ;D

reklama
MI tez kazali spac na lewym boku a to dlatego ze po prawej stronie idzie jakas glowna zyla ktora odprowadza krew z nog i lezac na lewym boku latwiej krew plynie i to zapobiega obrzekom nog i stop.

Do góry