reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u ginekologa.

hej dziewczynki:)to znow ja, pisze co u Żony, po ostatniej wizycie u gina, ten stwierdzil skracajaca sie szyjke (ok 1.2 cm)i zagrozenie przedwczesnym porodem, tak wiec Paulin apraktycznie caly czas teraz powinna lezec, nie jest za ciekawie, bo do porodu zostalo jeszcze sporo czasu..serdeczne pozdrowienia od niej!!trzymajcie sie cieplutko

reklama
Marthusia-trzymam kciuki za żonę. Napewno jak odpocznie, poleży troszkę to będzie dobrze.

Dziewczyny, możecie coś więcej powiedzieć na temat badania obciążenia glukozą. Do końca tego tygodnia muszę zmienić gina :mad:

agutek79 pisze:
Dziewczyny, możecie coś więcej powiedzieć na temat badania obciążenia glukozą. Do końca tego tygodnia muszę zmienić gina :mad:
agutek poczytaj sobie wątek Krzywa cukrowa i będziesz już wiedziała o tym wszytsko, co my wiemy ;)

ja byłam dziś u ginki. szyjka się była trochę skróciła, ale nia ma na razie powodów do paniki. n szczęście jest zamknięta. Fasola tętno ma dobre, znowu trenowała na wielką pardubicką :laugh:

kaśka76 pisze:
ja byłam dziś u ginki. szyjka się była trochę skróciła, ale nia ma na razie powodów do paniki. n szczęście jest zamknięta. Fasola tętno ma dobre, znowu trenowała na wielką pardubicką  :laugh:

Kasieńka, uważaj na siebie, nie przemęczaj się!!!

agutek79 pisze:
anian - dopiero ja zapytałam o krzywą zauważyłam, że jest do niej cały wątek :p
agutek tu jest tyle wątków, że nie sposób zapamiętać...a niekiedy na szybko coś chcemy, a nam się nie chce szukać. Miłego czytanka, ja jestem już po tym badaniu i wynik mam prawidłowy (więc mogę się opychać słodyczami :laugh: )

Witam! dokładnie tydzień temu (23 tydz+1 dzień) byłam na USG i okazało sie że nasz Szymuś to niezły pulpet- ważył juz 750 g. Termin z 26 marca przesunął się na 16.03 . Ojej... jak ja urodzę tego mojego kochanego klopsika jak dalej będzie tak rósł?? :)

reklama
Do góry