reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u ginekologa.

reklama
azik pisze:
Anik, czemu dał ci dietę gestotyczną? przecież masz niskie ciśnienie...

z powodu obrzęków?

Azik, właśnie nie wiem, bo przy zatruciu ciążowym z tego co pamiętam ma się wysokie ciśnienie :(
Bezsolna dieta nie sprzyja puchnięciu, ale za chorobę nie wiem dlaczego dała mi wysokobiałkową, skoro tego typu dieta nie powinna być stosowana u kobiet ciężarnych. Dlatego po rozmowie z mężem doszliśmy do wniosku, że nie ma się co wygłupiać, ograniczę trochę pieczywo i ziemniaki, a przede wszystkim zmienię lekarza. Mam już nowego (też państwowo, ale w szpiatlu) i idę do niego 18.10 rano :)

ja z regułu preferuję dietę wysokobiałkową większość ludzi może ją stosować (nie przy chorobach nerek)
mi osobiście wysokobiałkowa odpowiada najbardziej a ze względów zdrowotnych i tak zaleca się ograniczenie soli kuchennej do minimum, uwielbiam mięso i nabiał

agao pisze:
ja z regułu preferuję dietę wysokobiałkową większość ludzi może ją stosować (nie przy chorobach nerek)
mi osobiście wysokobiałkowa odpowiada najbardziej a ze względów zdrowotnych i tak zaleca się ograniczenie soli kuchennej do minimum, uwielbiam mięso i nabiał
Agao, to napisz co można dokładnie jeść :)

reklama
Do góry