reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u ginekologa.

co do cyto: no to chyba państwowo po prostu nie robią, jak się chce to trzeba płacić. pewnie dlatego mnie nie kierowała, ale w ogóle o tym nie słyszałam...

z tym WR w basenie to lekarz przesadza, z taka ilością chloru lub ozou???

to nigdy bysmy nie chodziły.

reklama
szukam jakiegoś małego czystego basenu chodziliśmy z mężem do MARIOTTA ale karnety dostaliśmy gratis przy okazji i się skończyły w lipcu tam było extra ale tak trochę drogo wttedy mieliśmy farta ale jakbyśmy mieli płącić to trochę drogo

Ja też cytomagalii nie miałam robionej...
Ale wczoraj byliśmy u gin i mam najświeższe wiadomości od mojego Maleństwa. No więc ma już 20 cm długości i waży 300g :) Machał do mamusi rączką, ssał sobie kciuk i otwierał ślicznie buźkę, łykając wody płodowe ;D Na razie wszystko wygląda dobrze.
Natomiast ja mam trochę krótką szyjkę macicy i gin kazała mi zdecydowanie zwolnić obroty, dużo leżeć, wypoczywać, unikać częstego chodzenia po schodach, itp. Za dwa tygodnie wezmę L-4, żeby trochę złapać oddech, bo teraz to nie za bardzo mogę w pracy.
A tak poza tym to wszystko świetnie :laugh:

azik pisze:
co do cyto: no to chyba państwowo po prostu nie robią, jak się chce to trzeba płacić. pewnie dlatego mnie nie kierowała, ale w ogóle o tym nie słyszałam...

z tym WR w basenie to lekarz przesadza, z taka ilością chloru lub ozou???

to nigdy bysmy nie chodziły.

Azik, ja miałam badanie na cyto za darmo, zrobili mi je w Instytucie Hematologii.

to masz dobrego gina, który za to płaci... :laugh:

a ja ide do instytutu chorób zakażnych już w środę za tydzien, więc nie będę musiała wydawać kasy na badania prywatnie, bardzo szybko znaleźli mi termin, ufff

Agao, gin coś tam już dojrzała, ale uśmiechnęła się tylko tajemniczo i nie chciała zdradzić. Powiedziała, że na razie jeszcze jest za duże ryzyko pomyłki. Dowiem się za miesiąc :)

reklama
Do góry