reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u ginekologa.

co do cyto: no to chyba państwowo po prostu nie robią, jak się chce to trzeba płacić. pewnie dlatego mnie nie kierowała, ale w ogóle o tym nie słyszałam...

z tym WR w basenie to lekarz przesadza, z taka ilością chloru lub ozou???

to nigdy bysmy nie chodziły.

reklama
szukam jakiegoś małego czystego basenu chodziliśmy z mężem do MARIOTTA ale karnety dostaliśmy gratis przy okazji i się skończyły w lipcu tam było extra ale tak trochę drogo wttedy mieliśmy farta ale jakbyśmy mieli płącić to trochę drogo

Ja też cytomagalii nie miałam robionej...
Ale wczoraj byliśmy u gin i mam najświeższe wiadomości od mojego Maleństwa. No więc ma już 20 cm długości i waży 300g :) Machał do mamusi rączką, ssał sobie kciuk i otwierał ślicznie buźkę, łykając wody płodowe ;D Na razie wszystko wygląda dobrze.
Natomiast ja mam trochę krótką szyjkę macicy i gin kazała mi zdecydowanie zwolnić obroty, dużo leżeć, wypoczywać, unikać częstego chodzenia po schodach, itp. Za dwa tygodnie wezmę L-4, żeby trochę złapać oddech, bo teraz to nie za bardzo mogę w pracy.
A tak poza tym to wszystko świetnie :laugh:

azik pisze:
co do cyto: no to chyba państwowo po prostu nie robią, jak się chce to trzeba płacić. pewnie dlatego mnie nie kierowała, ale w ogóle o tym nie słyszałam...

z tym WR w basenie to lekarz przesadza, z taka ilością chloru lub ozou???

to nigdy bysmy nie chodziły.

Azik, ja miałam badanie na cyto za darmo, zrobili mi je w Instytucie Hematologii.

to masz dobrego gina, który za to płaci... :laugh:

a ja ide do instytutu chorób zakażnych już w środę za tydzien, więc nie będę musiała wydawać kasy na badania prywatnie, bardzo szybko znaleźli mi termin, ufff

Agao, gin coś tam już dojrzała, ale uśmiechnęła się tylko tajemniczo i nie chciała zdradzić. Powiedziała, że na razie jeszcze jest za duże ryzyko pomyłki. Dowiem się za miesiąc :)

reklama
Do góry