reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Po wizycie u ginekologa.

staniczki i majteczki naturany na przykład, to bardzo niski koszt, figi - max 15 zł (bawełna) a staniczek 20-50 zł.

ja pisałm o bielixnie dzieciecej.
ja jeszcze dla siebie tym razem nie robiłam zakupów - jeszcze chwilkę nie musze ;)

reklama
Ara - cudna dziecinka!

Co do biustonoszy, ja jak dotąd kupiłam jeden, ciążowy, w rozmiarze sprzed ciąży, czyli C, ale świetnie się rozciąga i dopasowuje do coraz pełniejszego biuściku :)

ja tez sobie jeden kupilam, ale nie bardzo mi lezy ;) jest fajny bo rosnie, ale nie powiem zebym byla w 100% zadowolona...tylko ze mi z biustonoszami podpasic to tez trzeba kilo soli zjesc ;)

w szczecinie jest jeden świetny sklep (niedrogi) przymiarzam tam około godziny mnóstrwo staników i wybieram jeden lub dwa...
cięzko mi się tam wybierac, bo wiem że zakupy będa trwały trwały, ale opłaca sie poswięcić ten czas, stanik mam zawsze dobrze dopasowany.

Jestem przeszczesliwa-widzialam swoje kochanie-buzke,raczki nozki i paluszki,slodziutkie i co najwazniejsze zdrowiutkie,dzisiaj mam dobry humor i mam nadzieje ze nikt mi go nie popsuje

reklama
Do góry