reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Po wizycie u ginekologa.

ja kupuje na wyprzedazach sezonowych, zaczynbaja sie juz w połowie sezonu... często zaoszczędzę 50-700% ceny pierwotnej.
tak jest np w 5-10-15 w smyku jest cały czas drogo
a najczęściej jezeli chodzi o bleiznę to kupuję w hurtowni

reklama
po wczorajszym usg jestem wniebowzieta :) widzialam swoja kruszynke ktora ma 61 mm dlugosci  i zgodnie z moimi obliczeniami ma sie urodzic 31 marca przyszlego roku :) a oto jak wygladamy ;)

Ara! Jaka słodka dzidziulka! :) Ja za kilka godzinek też idę na USG- już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę mojego maluszka. Trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze. Całuski

dzieki dziewczyny :) nie moge sie nadziwic ze mam bijace serduszko mojej dzidzi w brzuchu ;) i ze ta dzidzi sie wierci i kreci...niesamowite uczucie zobaczyc takiego szkraba po raz pierwszy :) juz sie nei moge doczekac jak zobacze i przytule to moje malenstwo po porodzie :) szybko zleci...

ara dzidzia jak sie patrzy.
wszystkie te wasze zdjatka sa takie wyrazne-jeszcze nigdy nie widzialam takich,moze sprzet stary czy jak?ja ide w piatek i juz nie moge sie doczekac.............choc troszke sie boje

ja też się boję ale też nie mogę doczekać się kolejnego usg (do tej pory miałam robione trzy zwykłe i 1 3d) ciekawa jestem co dzidzi porabia i jak się czuję a następne 3d robię w 20 tygodniu jestem ciekawa czy płeć dzidzi się potwierdzi czy może lekarz się pomylił? ::)

reklama
azik co do bielizny to zmieniłam tylko biustonosze kupiłam o numer większą miseczkę a co do reszty tojeszcze nie wymieniam bo nie mam pojęcia gdzie kupić nie za bardzo mam ochotę płacić 200 za same gacie :-[

Do góry