reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Po wizycie u ginekologa.

Dziewczyny,czy ktoras z Was mi powie jak to jest z tymi ruchami??Bo w poniedzialek bylam na USG i mimo ze lekazr powiedzial ze wszystko jest w porzadku(i pewnie tak jest) zauwazylam ze moje dziecko sie bardzo slabo rusza- ledwo machnelo jedna raczka i jedna nozka,a myslalam ze w tym wieku dziecko jest bardziej ruchliwe...Wasze dzieciaki tez tak malo sie ruszaja na ekranie??

reklama
benita_29 pisze:
Dziewczyny,czy ktoras z Was mi powie jak to jest z tymi ruchami??Bo w poniedzialek bylam na USG i mimo ze lekazr powiedzial ze wszystko jest w porzadku(i pewnie tak jest) zauwazylam ze moje dziecko sie bardzo slabo rusza- ledwo machnelo jedna raczka i jedna nozka,a myslalam ze w tym wieku dziecko jest bardziej ruchliwe...Wasze dzieciaki tez tak malo sie ruszaja na ekranie??

moje we wtorek tez nie machalo raczkami i nozkami jak szalone :)
moze twoje mialao jakies cichsze dni, albo bylo zmeczone po jedzeniu albo po wczesniejszych wyglupach. jesli lekarz powiedzial ci ze wszystko w porzadku to sie nie martw :)

moje dziecko też sie słabo ruszało na USG i wszytsko jest ok przeciez żaden człowiek nie rusza sie cały czas ;)

benita_29 pisze:

Benita ja też dokładnie w 16 tyg miałam zmartwienie, bo lekarka musiała je szturchać żeby zmieniło pozycję i robiło to bardzo leniwie, a na następnym USG 3 dni temu tak wierzgało że nie mogliśmy spokojnie zrobić pomiarów :) także się nie martw, to normalne :) każde dziecko ma swoje leniwe chwile a czasem bryka jak szalone ;)

:laugh: :laugh: :D ;D 8) to sprobuje sie tym nie przejmowac i mam nadzjeje ze za pare tygodni,kiedy bedzie nastepne USG juz bedzie bardziej aktywne.A teraz ide uprac ciuszek,ktorych dostalam od kolezanki dla swojej dzidzi.
POZDROWIONKA!

Benita, jeszcze nie opłaca sie prać ani nowych ani straych ciuszków, bo i tak zdazą Ci się przez te pół roku zakurzyć i będziesz je pewnie chciała odprasować... teraz sobie wypoczywaj i zazywaj pieknej pogody ;)

ja zaczne piotrusiowe rzeczy przeglądac i prać w styczniu - lutym ;)

Pojutrze wizyta u gina i kolejne usg. Nie moge się doczekać i znowu się dzisiaj zaczęłam denerwować, czy wszystko jest ok.

reklama
Do góry