reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u ginekologa.

Oj Mamaoli, może pęknąć, może... Ja też kiedyś tego dośwadczyłam... Na szczęscie nic z ego nie wyszlo ;D

Ale nie martw się! U Ciebie też tak będzie!

reklama
oj mamooli: nic sie nie martw!! na pewno nie bedzie tak latwo z tym trzecim dzieckiem ;) nie mysl sobie! ;D ;) a tak na powaznie na bank nic z tego nie bedzie!! ale wiesz test mozna zawsze kupic...

moja @ trwa od 15 nastego... i sie skonczyc nie chce paskuda :mad:

ja w końcu wybrałam się do lekarza i cóż wieści mało ciekawe - nadżerka na szczęście mała, coś tam z hormonami nie tak muszę zrobić badania i wogóle to na usg wyszło, że niestety będziemy mieli problem z rodzeństwem dla Kubasa musimy ostro zabrać się do roboty bo im później tym będzie ciężej.

Aqua- nie martw się na zapas, lekarze mówią różne rzeczy...
Ja np. miałam jak najszybciej zdecydować sie na dziecko, bo pierwsze "i tak poronię" (jescze wtedy nawet nie znałam mojego G.) Nie poroniłam i nie miałam Darii szybko...
Potem usłyszałam, że będę miała problemy z zajściem w drugą ciążę (policystyczne jajniki podobno)- nie miałam...

Mam nadzieję, że Cie pocieszyłam...
Wszystko zależy od naszego myślenia... powaga...
Jak sie człowiek nastawi odpowiednio, to żadna siła ...:-) :-D

no właśnie to nastawienie - musze myśleć pozytywnie i nie wpaść w pułapke pogoni za drugim dzidziusiem nie nakręcać się

Osinka ja od początku miałam problemy kobiece a Kuba przytrafił nam się cudem - lekarze dziwili się , że bez leków zaszłam w ciąże.

Ale teraz tak na luziku porostu nie będziemy uważać - i może znów się poszczęści bo to jak strzał w lotka :-)

wierze w to bo bardzo chce mieć drugiego dzidziola

reklama
aqua: na pewno wam sie uda, wiele razy- jak widac- medycyna swoje, a los swoje ;-) i to z korzyscia dla dziewczyn ,jak sie okazuje. woec nic nie martw. glowa do gory. wyleczysz nadzerke i zagon meza do pracy :-p :cool2: ja bede vci kibicowac by jak najszybciej w podpisie byl jeszcze jeden suwaczek :tak:

Do góry